Recent content by zulmohd10419

  1. Z

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Alhamdulillah.. sale bulan ni.. hahaha.. baru nak start...belaja2 dan belaja.. mai upload sapa2 yg masih aktif..?? bagi thread ni hidup balik.. aku pun baru nak berjinak ni.. geram tgk seller china je banyak kat sana
  2. Z

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Ada ke seller yang masih aktif ebay pada 2017 ni... kalau boleh nak buat group whatsapp atau telegram.. boleh kita bertukar pendapat kat sana
  3. Z

    Salam Kenal dan nak tanya sikit

    baru dalam WC, cuma nak tanya kenapa kat sini post semua lama2..kemana semua otai2 ebay berkampung??yg paling latest post dalam 2013 dan 2014..wangcyber thread memang sepecific dan saya suka berbanding carigold especially ebay thread.. tapi post lama dan mungkin tips nya dah tak relevan
  4. Z

    Salah Orang Lain; Orang lain yang kena!!!

    mat motor mana tahu hormat org..cissss..
  5. Z

    Pengguna di Malaysia layari Facebook 3 jam sehari

    Rakyat malaysia,klau bab internet no 1,,tgk lah faiz subri dengan pelawak tu menang pun sbb undian online je..
  6. Z

    Isteri Broadcast

    Apa nama fb isteri tt,nak tgk broadcast nya?hahaha
  7. Z

    Isteri berleter ketika suami buka WC

    bukak wc lain,,macam wechat ke..hahahaha
  8. Z

    Dalam Negara Cikgu sekolah rendah ditemui mati di dapur

    Sakit jantung lah tu..atau pun asma..sekarang ni muda2 dah penyakit
  9. Z

    Dalam Negara Rakyat Malaysia ditahan di Jepun seludup 100kg jongkong emas

    100kg..1kg pun dah kayo..1 gram dalam rm180
  10. Z

    Dalam Negara Cikgu jangan diam jika kena buli dengan pelajar

    Jangan bagi muka..cikgu kena kental dah sekarang
  11. Z

    Dalam Negara Anak jutawan Vincent Tan, pengasas Naza bertunang

    Macam citer drama lah plak..anak dato, kawen ank tan sri..jgn ada rampas merampas harta lah pasni
  12. Z

    Luar Negara Wanita Malaysia ditinggalkan suami Bangladesh di lapangan terbang

    Bahana cinta Abangla.. Merana diri..baik kawen ngn org melayu..ramai lagi
  13. Z

    Dalam Negara Terperangkap sehari dalam lif: Keluarga sudah lantik peguam

    Lif tak ikut spec..patut ada butang kecemasan,ada interkom kalau stuck dalam tu
  14. Z

    Dalam Negara Lelaki di Kluang sudah 17 tahun tak sambut raya

    Takkan lah tak sambut..sekadar pegi solat raya pun dah kira sambut bang
Top