zufar89
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam bro..aku newbie je..reg ebay dh 1taon lebih tp start selling xsmpai 1taon..
    yg penting aku dh wt sale..hee..klu series nak wt ebay:

    http://www.duitlelong.com/?id=669

    ni link affiliate aku DVD Usahawan Ebay Berhingus..
    dlm bnyk2 produk digital ni 1st produk yg bg aku $1..aku jamin 100%..
    Offline
    salam bro..sy mungkina de tips skit utk bro kalau bro betul2 berminat nak join CBC..jz add me kat YM eh..nanti kite discuss.. goceramic@yahoo.com
    Offline
    yo bro....dah bape lame ko men join kan diri dalam dunia internet nie....camne skarang??hope everythings good

    rilek2 lah k...jgn mengalah...aku pun baru joint gak....tapi try untuk gunakan track yng btul....insyaAllah ko bejaya...
    Offline
    Salam Zufar, aku NMD, aku pun tengah blajar clickbank dan adwords ni. Setakat ni dah 2 kali aku promote clickbank guna adword tapi masih tak menjadi. Cemana kau buleh buat ye. Ajar aku sikit leh?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top