Recent content by zolkifle

  1. zolkifle

    Zulkifli Haron - pereka yang genius

    Saya pun Zolkifle Haron. Beliau juga idola saya sejak sekolah menengah dulu.
  2. zolkifle

    salam perkenalan & salam menuntut ilmu

    Selamat datang ke WC izad :)
  3. zolkifle

    salam hormat WC

    Selamat datang ke WC fiqasha :)
  4. zolkifle

    Mari berkongsi ilmu..

    Selamat datang ke WC Fathiah :)
  5. zolkifle

    salam perkenalan

    Selamat datang fauzey_fx :)
  6. zolkifle

    Ada yang pakar Google Analytics kat sini?

    wsalam alzack, apa yg lainnya. masukkan ID atau code html. dulu lain ke?
  7. zolkifle

    Program Affiliate IM-IM Di sini

    Nama penuh admin : Zolkifle Haron Email Admin : [email protected] URL Website : http://www.wealthyaffiliate.com?a_aid=ccc31a47 URL Daftar Affiliate : http://www.wealthyaffiliate.com?a_aid=ccc31a47 Jumlah Komisen : USD11.25 (RM36.00) Tarikh pembayaran komisen: jika cukup USD25.00
  8. zolkifle

    Untung Tanpa Menjual? Ini 8 Cara Untuk Anda

    Saya dah habis baca versi BM. OK puas hati la beli. Dah guna sikit ilmu dia tu ;-)
  9. zolkifle

    Apa kelemahan Cyber Cafe di tempat anda?

    Lokasi dia kat Bukit Tinggi Klang, berhampiran Giant. Kebanyakkan penduduk situ berduit dan kaum Cina lah. Gamers lebih ramai dari Internet surfer dalam ratio 90:10 kot ... Bukan pelajar U tapi remaja, 20an & 30an. Games yang Top 10 kat salah satu kedai pesaing tu 1. Warcraft 2. Counter...
  10. zolkifle

    Apa kelemahan Cyber Cafe di tempat anda?

    Memang saya focus pada Games sebab lebih dari 90% income datang dari situ, dia ada 2, Online Games & LAN Games. Keseronokan main game secara berkumpulan ini yang tak dapat kat rumah, walau secanggih mana pun PC & game kat rumah diorang tu. Itulah kekuatan CC sekarang ni. Tapi aplikasi spt...
  11. zolkifle

    Apa kelemahan Cyber Cafe di tempat anda?

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Dah lama juga saya tak aktif dalam forum. Cuma tengok2 orang lain punya perbincangan sahaja. Sekarang ada sedikit maklumat saya perlukan, harap kawan2 dapat tolong beri pandangan. Terima kasih. Saya menjalankan perniagaan CC di tempat saya. Saya...
  12. zolkifle

    Buka Cyber Cafe

    Ada orang nak jual semua alatan CC (complete untuk buat satu CC). Kalau berminat cepat hubungi beliau nordin.idris(at)wdc.com Gantikan (at) tu dengan @ ... saja tak nak email dia kena spam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Terima kasih kerana berminat, 1. Berapa harga...
  13. zolkifle

    Buka Cyber Cafe

    Saya boleh bukak. No problem. Lepas ni nak test tengok apa yang dia boleh control. 12MB besar jugak file dia. TQ zakhwan :D
  14. zolkifle

    Blog... adakah ia wajib?

    Emmm betul jugak tu. Takde ke software blog yang ADA PILIHAN untuk 'sort' ikut yang lama kat atas yang terkini kat bawah. Senang untuk orang baru yang nak tahu cerita dari mula sampai yang terkini kat blog kita. Tapi bagi mereka yang memang ikuti blog tu dari awal dan tiap2 topik tak pernah...
Top