Recent content by zolkiebaki

  1. zolkiebaki

    FIRESALE BESTDAY. Diskaun Tak Ingat Dunia, Resell Rights Produk Premium Cikgu Hafis

    Wah tawaran yang sangat hebat. Kepada mereka yang tidak pernah mendapat produk ilmu daripada cikgu Hafis saya sangat rekemenkan dapat produk-produk tawaran hebat di atas. Saya adalah salah seorang yang pernah mendapatkan produk cikgu Hafis FB Affliate Income dan memang sangat bermanfaat..senang...
  2. zolkiebaki

    A Tips 4 Newbie : Nak Bisnes Apa Di Internet: Niche

    Terima kasih di atas perkongsian ilmu yang sangat bermanfaat untuk sesiapa sahaja yang baru nak kenal atau bermula menjalankan perniagaan internet. Paling mustahak kena faham dulu konsep perniagaan internet. Kena jauhkan konsep "4D - Duduk Diam Dapat Duit" kerana perniagaan internet juga adalah...
  3. zolkiebaki

    Ebook pertama saya..

    Go Ayume..Go Ayume..teruskan usaha murni tu. Perkongsian pengalaman adalah lebih baik dari teori semata-mata. Tak sabar nak buat review ebook ayume ni..hehehehehheee :-)
  4. zolkiebaki

    virus dalam WC???

    Ye la takut gak kalau ia akan effect kat PC atau blog kita. harap masalah ni dpt disettlekan dgn ASAP. Kang..ramai lak yg tak berani nak masuk WC :-( uhuk..uhuk..hari ni Jumaat, 23.04.2010, 8.23AM aku masih lagi menghadapi masalah yg sama bila masuk WC!
  5. zolkiebaki

    virus dalam WC???

    ..aku masih lagi menghadapi masalah yg sama. Setiap kali bila aku klin "Main Page" Sure akan keluar alert dari Avast..mcm yg aku attachkan kat bawah tu!
  6. zolkiebaki

    BEWARE! Justin Michie..? Scammer...?

    ..tu yg aku pelik tu dah unsubscribe masih lagi dapat email dari dia..lalu aku unsubscribe lagi harap2 takdek lagi ler..jom kita ramai2 unsubscribe biar dia perasaan org Malaysia dah tak suka dia..
  7. zolkiebaki

    Ebook pertama saya..

    Wah! Sorang lagi member kita maju setapak..aku jer lom buat ebook sendiri. Tahniah bro..nanti jangan lupa bagi aku review sama yek!! Boleh la aku jadikan bahan cerita kat blog aku nanti..
  8. zolkiebaki

    Makhluk aneh di persisir pantai wales

    Di akhir zaman ni macam2 kejadian pelik berlaku..adakah ia adalah peringatana untuk umat akhir zaman? Wallahu'alam..
  9. zolkiebaki

    BEWARE! Justin Michie..? Scammer...?

    Nasib baik aku tak promote kat list lagi..baru jerk promote taruk link kat Max BlogPress bar di blog aku & dah delete..terus jerk unsubscribe dari mailing-list dia. Pandai jerk dia bagi alasan sebab tak nak bayar komisyen dari Malaysian..ulat betul mamat omputeh tu!!!!!!
  10. zolkiebaki

    Letupan volcano di Iceland ada muka syaitan

    ..sama seperti yg berlaku di kampung aku 3 buah rumah musnah dalam satu kebakaran dan apabila diamati kepulan asap seolah2 ia membentuk muka syaitan! Wallahu'alam..aku pon tak tau mcm mana ghupa syaitan tapi wajah yg terbentuk tu memang menakutkan sama mcm gambar di atas. Tetapi sejauh manakah...
  11. zolkiebaki

    Assalamualaikum..newbie here

    Syabas bro jumpa WC nih..camner ye boleh terjoint WC? Mesti ada sejarahnya kan..walau apapun selamat datang ke kelab IM yang sentiasa membantu & berkongsi ilmu. Kalau ada apa2 yg menarik share ler kat sini..ada kemusykilan bertanya ler kat sini..sure ramai yg akan membantu..
  12. zolkiebaki

    dapatwang.com penipu besar dan scam

    Perghh! Dahsyatnya admin dia leh dapat lebih dari RM100k..
  13. zolkiebaki

    PENTING2!!! sape tahu pasal http://www.komputersaya.com

    ..inilah antara sebab musabab yg akan merosakkan reputasi perniagaan internet..sesiapa pon yg terkena sure akan serik nak beli produk digital di internet..!!!! Siapa yg pernah terkena kongsi2kan ler pengalaman di sini..
  14. zolkiebaki

    Berita Gembira Buat Ahli MYLOOK!!!!

    Ada masalah server kot..tunggu jer ler sehari dua..kalau camtu gak memang sah-sah ler ada masalah sengaja nak tutup kedai tu!!!!
Top