zolkiebaki
Reaction score
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam abgzol.sori lambat baca mesej besdei, br ja ternampak waktu nk edit signature..hehe.. tima kasih.. smoga abgzol pun sukses slalu
    hai bro..saya orang baru di WC ni..harap bro dapat tolong saya dalam IM ni..ada apa2 ebook pnduan yng saya ble dapat dr u ka bro..saya da lama buat research kat internet ni.tp masi lagi terkial2.jd saya rasa saya memerlukan seorang mentor dalam bis ne..
    abgzol,

    tima kasih atas respond yg diberikan pada thread "Pertanyaan tentang EasyAutores" yg saya post kan. Saya ade soalan tambahan..soalan ni saya ade post kat thread tu. Soalan saya, camner nk dapatkan function "Import Leads" yg abg zol ckp tu? Saya punya Easyautores yg skrg ni tak de function tu.

    Harap dpt penjelasan dr abgzol.

    TQ

    -Budi-
    salam, bro. :D

    bro pernah beli tak 'ebook 40 panduan buat duit dari rumah'? pernah baca post bro kat sini. so, kalau ada, harap, bro boleh post kat thread ni. :D
    Akum abgzol, aih ktk org sarawak ka? daerah ne towk ka? senang ckit klaka pasal IM towk mun sma swak tol x? h3h3h3
    Wskm. Sorry lambat reply dok tgh sibuk siapkan Zolkie.com. Saya asal dari Sarawak..rasa2 macam kenal ke? Heee :) Saudara pulak dimana?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top