Recent content by ziza

  1. ziza

    Bengkung 4 Step/Zip

    Juga dikenali sebagai bengkung moden, bengkung zip atau 4 step slimming waist trimmer ini kerana bengkung ini mempunyai 4 size dalam 1 bengkung. Terdapat 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches - 34 inches. Material:Nylon/Sponge layer/Far Infrared Ray Feature:Weight Loss...
  2. ziza

    3 in 1 Baby Girl Set (Yellow Floral)

    ~1 set ada 1 Dress, Seluar pendek dan HeadBand sedondon ~Kain sejuk dan serap peluh ~Design cantik dan sesuai dengan cuaca sekarang yang panas ~Comel sangat, beli untuk raya atau harian pun boleh Saiz: 80 ( 6 Months) 90 ( 9 Months) 100 ( 12 months ) Poslaju: >>Sms/ Whatsapp 0111-9321768...
  3. ziza

    Lamaze Wrist Rattle

    Lamaze Wrist Rattle adalah produk mainan popular dikalangan ibu2 sebab baby suka ada benda ditangan dan berbunyi. Bunyi x kuat sangat, cukup untuk menarik perhatian baby dan sesuai dengan pendengaran baby. Warna2 terang menggalakkan stimulasi visual. Hanya perlu zapkan Lamaze Wrist Rattles...
  4. ziza

    Koleksi High Waist Up

    Menjadi cubby kat bahagian perut memang agak sukar cari panties yang sesuai, kadang2 panties terperosok ke bawah lemak dibawah perut menyebabkan rasa kurang selesa. Dengan high waist up boleh cover bahagian ini dan rasa lebih selesa. Kain lembut dan tidak panas. Ibu berpantang dan wanita hingga...
  5. ziza

    Hello Kitty Baby Dress

    Hello Kitty Dress ni comey sangat. Siap reben pearl lagi. Size: 1 (6months) 2 (9months) 3 (12months) RM40 Poslaju: >>Sms/ Whatsapp 0111-9321768 (Ziza) Please Support my Small Biz: >>Security Check Required >>COD area Bukit Payung dan berhampiran: >>Self Pick Up di Taman Safiah Murni, Bukit...
  6. ziza

    STROLLER CLIP

    ~Ada mainan gantung2 ~Posisi arch mudah dilaraskan ~Attaches to most prams, pushchairs and infant carriers *Singing bird toy *Hanging teether *Rattling lion & monkey toys *Felt textured leaf on arch with Mamas & Papas logo *Large clips make the arch easy to attach *Adjustable position...
  7. ziza

    Cotton Rich Tight

    Cotton Rich Tight, legging polos cover keseluruhan kaki untuk baby. Tersedia dalam berbagai pilihan warna untuk baby lelaki dan perempuan. Buat masa ni available Cotton Rich Tight untk Baby 0-6 months. Pelbagai warna plain, mudah nak matching dengan romper dll. Tapak x licin ada bintik2 getah :)...
  8. ziza

    Bengkung 3 in 1

    Juga dikenali sebagai Postpartum Abdomen 3 In 1/ Bengkung Ibu lepas bersalin/ Bengkung semasa berpantang/ bengkung zap on 3 in 1/ Bengkung moden Free Size, up to XL type :) Features: - Band-style support belts, which are simple but strong - Symmetrical blank for air flowing, user can...
  9. ziza

    Kids Keeper Safety Harness

    *This is a great way to keep active toddlers close at hand and safely next to you *A great way to keep kids close and safe in crowds, or during family outings *Harness ini direka untuk disokong oleh badan sikecil dibahagian belakang. *The double swivel snap design of the Kid Keeper can be...
  10. ziza

    Saya mencari sesiapa yang nak teamwork ttg Bitcoin

    X tau apekebende nye bitcoin ni...Tp kalau boleh buat duit, makcik nak tumpang sekaki..+Gedik+
  11. ziza

    Salam perkenalan

    Hai Ghazali...Selamat Datang...+Hi+
  12. ziza

    Kedai kecantikan, ketampanan, kesihatan dan home living..Lai lai lai

    wow..nanti saya pegi tengo... tgk bos #Taukeh angkat ibu jari tu...mcm best je hihi+Hihi+
  13. ziza

    Kedai kecantikan, ketampanan, kesihatan dan home living..Lai lai lai

    Scholl Velvet Smooth Refill 2pcs A refill for the Scholl Smooth Velvet Foot File. Replace the head as soon as you feel that the file does not work as well (usually after about 12 times). The heads can be used several times, depending on how often you use them and how hard your...
  14. ziza

    Sebak anak minta cat rumah

    Simpati...Maybe pendapatan cukup2 makan saja...huhu
  15. ziza

    Kedai kecantikan, ketampanan, kesihatan dan home living..Lai lai lai

    Scholl Professional Pedicure Roll Velvet Soft Gentle on your feet and easy to use, the Electronic Pedicure Foot File quickly helps you achieve soft, silky feet. This electronic foot file is designed to remove hard skin for smooth results after just one use. It buffs away hard skin in minutes...
Top