Recent content by zikrihusaini

  1. zikrihusaini

    Duit utk persiapan hari raya tahun ni 2012

    owh ok.... mantap2 tuh
  2. zikrihusaini

    Nude sandal!!!(SANDAL BOGEL) terbaru..LIMITED kt Malaysia!

    biasalah .. business nak survive... idea pun mesti nak kreatif.... huhu
  3. zikrihusaini

    Nude sandal!!!(SANDAL BOGEL) terbaru..LIMITED kt Malaysia!

    betul juga... macam mana kalau dekat pantai tuh??? mungkin ingredients dia lain... buat tak melekat...
  4. zikrihusaini

    Lelaki Kacak | Salam Perkenalan dan tunjuk ajar

    otai si shah nie......
  5. zikrihusaini

    [MESTI BACA]Lelaki Kacak bersama Jenazah.

    Perkongsian yang harus kita menterjermahkannya..insyallah..
  6. zikrihusaini

    Nude sandal!!!(SANDAL BOGEL) terbaru..LIMITED kt Malaysia!

    wahh... tak pernah tengok.. ini first time aku tengok ... lekat kat tali lah ek.. huhu
  7. zikrihusaini

    Kuala Lumpur lumpuh akibat banjir kilat

    kl sekarang dah kerap banjir... terowong smart pun dah tak mampu nak tampung... apa agaknya alternatif yang lain ek?? huhu
  8. zikrihusaini

    Anda blogger baru...jom kongsi blog anda disini

    jemput ke blog saya Zikrihusaini.com , ... huhu dan jemput join seo contest pertandingan lelaki kacak yang sempoi. ;)
  9. zikrihusaini

    Duit Dari Blogging Bulan Ini

    mantap2... aku dengan nuffnang nih pun boleh tahan.. tapi makan dua tiga bulan jugak nak dapatkan income 3 angka nih...
  10. zikrihusaini

    201 Teknik Tambahkan follower Twitter

    terima kasih bro, sedang mendownload... yang penting kena fahamkan konsep dah akhir sekali ialah action..huhu
  11. zikrihusaini

    Anda Ada Twitter Follower & Facebook Friends Yang Ramai?

    seribu pun tak sampai... sob2.. macam mana nak kasi tambah follower nih... huhu
  12. zikrihusaini

    Tag orang yang bukan friends di facebook

    yang tag2 orang2 pun tulis macam nie..dekat gambar tuh.. sila untag sekiranya tidak suka.. sekian terima kasih... macam tuh kira etika tak??
  13. zikrihusaini

    Mencari Part-Time & Long Term Outsourcer

    menarik2..apa agaknya kerjanya tuh??
  14. zikrihusaini

    7 Petua Tradisional Buat Duit, Cari Duit Dari Internet! (Siri 1 - 2)

    jangan terlalu gopoh gapah, kalau masa agak limit, take time.. kalau penat sangat kerja tuh... focus di hujung minggu jer pun ok dah... gunakan masa yang ada dengan sebaiknya. Insyallah.
Top