Recent content by Zati Awanis

  1. Zati Awanis

    Teknologi Smart Retail Analytics

    oh yeke? aku ingat TM saje yg ade, sbb kadang2 ni berita TM ttg 5G amat hangat
  2. Zati Awanis

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Telco lain xde infra2 mcm TM yg blh buat stand alone 5G, kalo nk bina infra2 tu perlu ambil masa pjg
  3. Zati Awanis

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Lps ni segala tanaman pon blh makan dgn hati yg lega xpayah nk takut lagi
  4. Zati Awanis

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Bestlah TM sbb kat kampong pon ade line, sama2 penduduk bandar dan kampong langkah ke dunia yg lebih maju
  5. Zati Awanis

    Buku masakan hologram

    Bestnya, lps ni xpayah lah takut balik kampng xde internet
  6. Zati Awanis

    Buku masakan hologram

    Ramai yg suggest line TM sbb yg paling laju dan stable, rasa nk tukar line ni hahaha
  7. Zati Awanis

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Rasanya sesuai utk yg mengusahakan bidang pertanian dlm kws2 kampong2, tp xtau la kws kampong tu ade x teknologi ni ke x?
  8. Zati Awanis

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Nak tau, yg 5G tu ade kat luar bandar dan kampomg ke x?
  9. Zati Awanis

    Buku masakan hologram

    ye, tp line internet mane yg lebih suggest?
  10. Zati Awanis

    Buku masakan hologram

    Tm je yg ada line 5G ke? Mcm mane dgn telco lain pulak?
  11. Zati Awanis

    Tanam sayur cuaca dingin di tempat panas?

    Baiknyaaa...xperlu lah makan sayur yg mahal diimport dari luar lagi, Malaysia jugak blh tanam lah sayur yg xsesuai dgn cuaca panas dan sejuk sepanjang tahun dgn guna teknologi 5G
  12. Zati Awanis

    Luar Negara 5g lombong arang

    tunggu je, skrg pun telco2 semua ada jalankan bnyk kes kt langkawi utk 5g ni. kena test dulu baru boleh bagi pengguna guna
  13. Zati Awanis

    photographer wedding masa depan

    hahaha! jgn marah kak! kalau sy, sy skrg guna unifi yg mobile punya tu. kira laju kalo banding dgn telco lain, x sabar tunggu 5g hihihi +wink+
  14. Zati Awanis

    bisnes online first timer

    Ya ke? dulu I juga pernah hadapi masalah unifi slow, tapi lepas TM upgrade internet coverage mereka, unifi dah jadi laju...
  15. Zati Awanis

    sukan di rumah

    Network 4G kat Malaysia blm lagi stable...kenapa diorg begitu cepat invent network 5G?
Top