Recent content by zaqzaq

  1. zaqzaq

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    download video blh tahan lagi, kalau nak upload video mmg kena ambil masa yg agak lama dgn speed internet negara kita
  2. zaqzaq

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    yala, aq pelik sgt, dia tau byk benda tm ni, ape lah mungkin tm x buatkan ape2 pun dai pun ckp ade buat
  3. zaqzaq

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Knp u tau sgt procedure mereka tapi i x tau? U ade nampak mereka dah giat upgrade utk area kampung ke?
  4. zaqzaq

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    X ade masa nak masak pun, balik dari office kerja dah pukul berape, penat sgt nak masak
  5. zaqzaq

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    tapi kos hidup kat bandar sgt tinggi, makan 1 meal sudah mau rm10 dah, kampung makan rm3 sajer
  6. zaqzaq

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    procedure mereka slow sgt tu, skrg 5g sudah mau launched out, kampung sana blm lagi dpt guna speed internet yg laju
  7. zaqzaq

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Blh try jual pakai fb live, blh panggil user share live lepas tu bagi mereka hadiah
  8. zaqzaq

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    X sgt "berani" pun, kwn aq punya kampung sampai skrg pun x ade coverage unifi
  9. zaqzaq

    Fast Approval Personal Loan/Tanpa Depoist

    cari yang syariah compliant la macam yir ke. Dorang akan call customer untuk buat sesi akad which means customer dah faham dengan tnc.
  10. zaqzaq

    Fast Approval Personal Loan/Tanpa Depoist

    interest dia dalam 6.5% - 9.99%. diorang tak amik atm kad. yang ni personal loan untuk bisnes pun boleh.
  11. zaqzaq

    Fast Approval Personal Loan/Tanpa Depoist

    Setakat ni belum pernah lagi deal dengan yang iklan macam ni, sebab was2
  12. zaqzaq

    Fast Approval Personal Loan/Tanpa Depoist

    Cuba try call diaorang kut
  13. zaqzaq

    Runsing sebab kad kredit

    Elok juga rewards macam ni... dari barang dgn cashback yg tak menarik je... flight tix lagi best
  14. zaqzaq

    Drinking water helps to improve constipation?

    the water purifier it not just good on it can adjust the temperatures. Drinking the filtered water protects the body from disease and greater health. Besides that, the water purifier provides the healthiest water for children’s developing immune systems.
  15. zaqzaq

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    mintak maaf double post sebab masalah connection..................................! harap maaf ye tuan tuan dan puan puan .............................huhuhuhuhu
Top