Recent content by zaqzaq

  1. zaqzaq

    Buku masakan hologram

    Semuanya sebab tm tau kita dapat guna macam macam smart apps ni, kalau tak memang sampai bila tak akan jadi
  2. zaqzaq

    Buku masakan hologram

    Yela 5g tm confirm confirm laju, rakyat pun happy
  3. zaqzaq

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Telco lain nak buat infra 5g pun tak siap siap, tm buat stand alone sebab dah ada infra sedia ada
  4. zaqzaq

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Lagipun 5g ni memang tujuan nak tolong petani kan.. petani bukannya duduk bandar
  5. zaqzaq

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Bakal ada sekarang ni tengah trial phase dulu
  6. zaqzaq

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Gps hanya tunjuk direction tapi takde ada information on the location
  7. zaqzaq

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Telco lain buat non stand alone, ambil masa sangat lama tu
  8. zaqzaq

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Yela sebab tu tm nak sangat invest duit dalam 5g memang banyak manfaatnya
  9. zaqzaq

    Buku masakan hologram

    Banyak jugak benefit 5g ni patutla kerajaan nak sangat buat
  10. zaqzaq

    Buku masakan hologram

    Iye saya pernah pakai digi memang line slow gila
  11. zaqzaq

    Buku masakan hologram

    Line tm kottt selama ni memang pakai unifi takde problem
  12. zaqzaq

    Buku masakan hologram

    telco lain mana ada infra tu yang dorang buat 4g non stand alone
  13. zaqzaq

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    tm buat stand alone 5g kan... lebih cepat & efisien dari telco lain
  14. zaqzaq

    Teknologi ewallet petronas

    Ada tempat yg ada tapi belum officially announce. Skang ni klang valley je yg dah sepenuhnya ada.
  15. zaqzaq

    Teknologi ewallet petronas

    Yg cashback ni baru lagi rasanya, utk petronas ewallet lain tak boleh pakai setel je yg boleh pakai kat petronas.
Top