Recent content by zanli

  1. zanli

    Skrip Sistem Affliate

    Assalamualaikum & Salam Hormat Suatu Ketika Dahulu, saya ada pasang Skrip Sistem Affiliate Lite 2 yang dibangunkan oleh sdr Amirol. Tujuannya agar agen affiliate membantu saya dalam memasarkan produk saya. Sistem yg mudah untuk dipasang sendiri ,harga yang sangat murah;fungsinya yg ringkas...
  2. zanli

    Apakah matlamat/target 2016 anda untuk tahun 2016 ?

    InsyaAllah, T/Kasih MrDisc.,Saya Guru Internet , tak pernah ajar di mana mana sekolah ! :D
  3. zanli

    Apakah matlamat/target 2016 anda untuk tahun 2016 ?

    1.Dah hampir 10 tahun business online. .Matlamat 2016 -InsyaAllah, kekalkan, disamping jana wang utk minum teh tarik setiap hari 2. Matlamat 2015 konsisten seperti di tahun tahun lalu.Untung tak banyak , rugi tak de kot 3.Tahun 2016 ini, fokus kepada bidang yg sama ( Pendidikan...
  4. zanli

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    Maaf cakap, personal coaching atau hadiri seminar ini, rasanya tak pernah saya ambil tahu sangat.Saya masih berpendapat. mereka yg mendapatkan khidmat sedemikian seharusnya terdiri drp mereka telah pun berjaya.Kata orang , cuma nak dapat " touch up ".Jika kita seumpama mempunyai "zero...
  5. zanli

    Perlukan bantuan otai untuk saya dapat hit target lebih 50 buah penapis air coway

    kalau tak silap saya, sdr ni dah pun otai :D
  6. zanli

    Apa makna upgrade simkad ke.( tone plus , tone excel )

    Terima kasih sdr Rizwan, Saya berminat kepada pendapatan pasif, namun Tone Excel tak jelas bagaimana caranya begitu juga dgn XOX. Saya dapati Tone Plus pula macam konsep " multi level" - ( adakah mematuhi syariah ? ) Pemahaman saya , dalam Tone Plus, apb ahli topup ( setiap bulan ) , kita...
  7. zanli

    Nak tanya oversea bank duit

    Kalau tak silap saya, wang keluar masuk melebihi RM10K, baru kena buat pengistiharan akan sumber wang berkenaan.Pengirim / penerima akan diminta oleh pihak bank untuk mengisi Borang Tertentu.Tiada cukai dikenakan melainkan komisyen bank dan kadar pertukaran wang.
  8. zanli

    Apa makna upgrade simkad ke.( tone plus , tone excel )

    Secara kebetulan, saya bawa balik risalah Tone Plus dan Tone Excel yg terdapat di kaunter Petronas.Dah baca dan buka website, pelan pemasaran , pendapatan pasif dan sebagainya yg dinyatakan.Mengikut pemahaman saya,kalau beli business pack ( sim kad baru ) , maknanya kena guna no tel baru le...
  9. zanli

    Kemana Otai Saifulsham menghilang..?

    dulu, tempat ini sebagai platform..yg dah berjaya & kesibukan tidak mungkin mereka aktif di sini lagi
  10. zanli

    Belajar trading FCPO (Kelapa Sawit), J-trader, Teknikal Analisis, etc....

    Maaf .. Menulis ..Thread yg digunakan utk info dagangan kelapa sawit. malangnya individu yg bertanya di thread di sini diketepikan atau memang tidak dilayan rasanya memadailah beliau memuatkan semua info in di blog beliau Kawan saya hantarkan pautan ini yg mungkin ada kena mengena ...
  11. zanli

    Mengapa Orang Melayu Gagal Dalam Bisnes?

    " masa itu emas " peribahasa yg hanya sedap didengar tetapi kurang dititikberatkan . Maka timbullah perkataan yg kurang manis didengar " Janji Melayu".Iajuga meliputi tidak peka dengan kewujudan masa
  12. zanli

    Pandangan saya selepas saya mengunjung WC sepanjang hari ini

    benar..namun ramai otai lama dah tak bersuara ...hehehe
  13. zanli

    Genuine Trafik dari Malaysia untuk Website/Blog serendah RM20.. Boleh pilih Niche!!!

    Salam.. boleh narrow down ke " trafik dari malaysia , umur 42 - 46 " tahun ? .T/Kasih
  14. zanli

    Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

    Terkini...pelanggan ( ibu kpd pelajar yg akan ambil SPM 2015 ) dah deposit fee utk belajar Tutorial ; sy semak , memang ada bayaran drp maybank2u ; pelanggan perlu isi borang yg mengandungi maklumat pembayaran ; tunggu punya tunggu " bulan tak timbul " ; rupa rupanya ibu pelajar tersebut dah...
Top