zamrie
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam Sdr Zamrie, sy nak tanya ada buat pc untuk clickbank tak, sy dah setahun buat clickbank baru pernah hasil satu jualan sj itupun malaui mailing list yg hanya ada 150 x sempat nak draw pun sebab akaun jadi x active sebab x da jualan berikutnya habis dah duit tu kena telan ngan clickbank. Klau ada buat pc minta bagi ghegenya dan minta sekali modulnya, harap dapat response yea.
    Offline
    Custom Software cam mana tuh bro? Skype takde YM aje ade add me YM ID kmzackwc
    Offline
    saya suke thread incik zamrie tu, betul-betul membuka minda saya. salam kenal k kalau ada AIM/YM bleh la add? terima kasih. sekian :)
    Offline
    salam bro...ada skype x?...saya nak add...nanti boleh kita discuss apa2 yg patut
    Offline
    ok zamrie... saudara zamrie ok kot?? :)


    saya pon newbie gak... tapi saya agak memerhatikan situasi dlm WC dgn agak lama. Nampak nyata ramai yg buat duit hanya dgn produk sendiri menjual teknik2 IM terkini diorang. Kengkadang kita tertanya2... kalau teknik2 itu berkesan.. kenapa nak jual dan risk kan saturation. saya punya pandangan jer la.

    Tapi thread bro mmg power lah.. belajar byk dari situ.
    Offline
    saya terus terang ckp sebenarnya...

    itu masalah dgn industri IM kita... otai sibuk dgn produk sendiri... dan x ramai yg kaya dengan cara yg mereka ajar... majoriti kaya sbb buat produk sendiri dan jual.

    menyedihkan saya.

    cukup beruntung ada orag mcm sifu zamrie ni... ikhlas membantu ramai orang :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top