Recent content by zalnet

  1. zalnet

    Jual Pakej Bisnes Webhosting! Kami Sediakan Semua! Anda Tinggal Ambil Untung!

    Mahukah anda miliki perniagaan webhosting anda sendiri? Dengan Cara Mudah dan Kutip Keuntungan Setiap Bulan atau Tahunan secara Pasif dan Berterusan? Syarikat telah 15 tahun dalam bisnes webhosting dan server berpusat di United Kingdom. Ciri-ciri: Kami sediakan semuanya termasuk -...
  2. zalnet

    Wanted INGIN MEMBELI- AKAUN ADSENSE yg dah cash out harga 1k rm

    Saya pun ada dah 4 kali cashout....... .............................................................. ...................................................
  3. zalnet

    Wanted Mini site dan pasang script ppl

    Saya boleh buat... Pm sy utk demo dll... screenshot
  4. zalnet

    WTB - Service buat surat jualan/copy writer/ design minisite sekali

    Bump Ada sapa buat service ni x? Untuk copywriter jer
  5. zalnet

    Ada sapa minat dengan skrip affiliate 2 level?

    Nak survey ada sapa minat dengan skrip affiliate 2 level ni? Fungsi lebih kurang mcm skrip affiliate saudara Amirol cuma dia 2 level.
  6. zalnet

    Pelukis kartun dikehendaki

    Saya mencari seorang pelukis kartun bercirikan islamik..contoh kartun comel wanita bertudung dan lelaki bersongkok..hanya separuh badan...dan juga kalau ada karektor kartun yg cun...boleh bincang... pm wassap anda...
  7. zalnet

    SMS Blaster dgn fungsi extra,TERMURAH, 2 hala,1 hala id 63660 & 3 Hala SMS Auto Respo

    Boleh jual balik x sistem ni? pm detail bos
  8. zalnet

    [WTB] Mencari simple php script.(Kpd yng boleh buat atau dapatkan)

    Saya offer kepada yang boleh buat atau dapatkan kat mana2 (yg freesourcelah) simple php script. Ciri-ciri skrip: 1) Skrip sebenarnya untuk image manipulation. (Hanya 3 step - Klik image utama => pergi ke image seterusnya => pergike image akhir mengandungi image dan data (add atau edit)...
  9. zalnet

    ada sesapa yang tau tentang Payza?

    Saya pernah add fund guna visa debit card tunebig xde masalah
  10. zalnet

    WTB - Ecommerce website developer/editor

    Let me answer your question... Answer no. 1 is yes Answer no. 2 is yes Answer no. 3 is yes Answer no. 4 is yes Answer no. 5 is yes Answer no 6 you can get a quotation here http://www.kakihosting.com/client/forms.php?id=2 or register http://www.kakihosting.com/client/register.php We will...
  11. zalnet

    [WTH] Social Media Manager (Part Time)

    Wife sy berminat camna nak mohon?
  12. zalnet

    Buat Duit Internet Cara 'Blackhat' atau 'Dirty Secret'

    Cara blackhat biasanya cara yng extreme, kalau sekadar guna website atau software untuk trafic exchange atau view exchange, atau aplikasi viral belum termasuk kedalam blackhat,selagi xde hitam putih pelanggaran peraturan, mungkin akan jatuh ke greyhat dulu, cara blackhat biasanya hampir kepada...
  13. zalnet

    Which Better between WordPress Pricerr Theme Vs Fiverr Clone Scripts ? Please Vote

    Pada pendapat aku standalone skrip lebih senang sebb dah already customize aku pernah installkan dan design tuk customer aku, , kalau wordppress mungkin nak kena customize widget2 dan module tu...yng kdg x jadi seperti yng kita inginkan, tp aku x taulah pasal WordPress Pricerr Theme sebb x...
  14. zalnet

    Buat Duit Internet Cara 'Blackhat' atau 'Dirty Secret'

    Yang sy merahkan tu sebenarnya termasuk dalam kategori whitehat, sy x pasti darimana saudara mendapat intepretasi blackhat @ whitehat maafkan jika sy [email protected], cuma apa yng saya tau, whitehat adalah sebarang method yang dianggap bersih oleh google atau apa sahaja penyedia platform. X kiralah...
Top