Recent content by Zakuan123

  1. Z

    Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

    kini maxis tu dah sibuk nak upgrade 5g cam tm...hari tu called customer service mereka lama baru reply, ada reply cam tak ada reply
  2. Z

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    tak ada telco lain buat??? telco lain jgak ada buat kan...tak cepat banding dgn tm jer...
  3. Z

    kelebihan 5G stand alone

    kebezaan besar stand alone dgn non stand alone... stand alone akan lebih cepat dan effisien, non punya akan guna balik infra 4g
  4. Z

    kelebihan 5G stand alone

    tm fiber 5g stand alone.. x sama dgn 5g telco2 lain yg pakai non stand alone... susah nak bekerjasama
  5. Z

    kelebihan 5G stand alone

    bukan saja dua kali ganda cepat drpd 4g, akan 10 kali ganda lebih cepat drpd 4g...dan juga akan nikmati teknologi yg lebih syok
  6. Z

    telco sesuai untuk 2020

    mungkin mereka mau jugak ambil profit kot, 5g technologi pro...4g tgk dia org pun x berepa fokus
  7. Z

    telco sesuai untuk 2020

    slow sbb infra guna tm punya.. line x stand alone so install 5g slow byk...x mcm tm dah ada infra sendiri, cepat sikit..https://amanz.my/2019223638/
  8. Z

    telco sesuai untuk 2020

    bukan saja maxis, telco2 lain jugak sama...line 4g ada kat sesetengah tempat je...kebykan tempat lagi 3g
  9. Z

    telco sesuai untuk 2020

    lol, dia buka thread tanya soalan macam tahun 2020 sudah ada kereta yg blh terbang... btw lagi teruk lagi line telco2..
  10. Z

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Mereka tak ada fiber dan infra sendiri, asyik guna tm punya, 5g tgk nak guna siape punya..
  11. Z

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    4g mereka dah macam ni, dpt ke mereka pegi install line 5g? pasti akan ambik masa yg panjang gilak utk install fiber2
  12. Z

    wifi sesuai untuk cafe

    ehh, dia dah tanya dari sekarang, rasanya dah otw buka, kalau x mana dia dpt maklumat yg terbaru
  13. Z

    Teknologi Line 4G paling best

    negara kita orang bila blh guna 5g line?? tak mungkin dlm masa 2 tahun ni based on speed kerja di negara kita
  14. Z

    Gajet Laptop murah

    fon samsung tak kira duit range ape sama jer lag, masalah system ehh...x cipta yg syok
  15. Z

    Gajet Laptop murah

    duadua ada, hahaha...kena tgk awak cam mana fkir... masa dia org promote byk, awak dpt analyst mana 1 lebih sesuai dgn awak
Top