Recent content by Zakuan123

  1. Z

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    petrol station tempat aq x ade byk org beratur, so x ade big impact kat situ
  2. Z

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    sekarang covid-19, pakai apps tau debit card elakkan byk risiko kena virus
  3. Z

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    covid-19 jgn meraikan birthday dulu, bahaya oh, dah mati 11 kes dah sampai sekarang
  4. Z

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    haizz, apps ni aku bulan Jan 2020 baru tahu, padahal tahun lepas dah wujud ehhh
  5. Z

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    lepas ni dah tak yah takut lupa bawak ape2, tak leh nak redeem points
  6. Z

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    apps tu ade cashback, baru2 ni aku start guna, okay lah setakat ni
  7. Z

    Teknologi Smart Retail Analytics

    bukan saja akan detect kita punya emotion, akan detect gender kita org, age kita org juga
  8. Z

    Pulau digital pertama dunia ada kt malaysia?

    telco lain tu 4g mereka pun lag sampai x ada mata dah tgk, swipe dekat fb page mereka semua complaint jer
  9. Z

    Teknologi ewallet petronas

    masih ade sikit x berani nak guna, safety guidelines dia org btol2 selamat ke?
  10. Z

    Teknologi ewallet petronas

    guna fon dekat petrol station, nanti nyawa hilang lagi rugi ni
  11. Z

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    tak ada melancong ke langkawi lah, tak dpt test, tunggu line dia dtg ke kuala lumpur baru aq try
  12. Z

    Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

    kini maxis tu dah sibuk nak upgrade 5g cam tm...hari tu called customer service mereka lama baru reply, ada reply cam tak ada reply
  13. Z

    kelebihan 5G stand alone

    kebezaan besar stand alone dgn non stand alone... stand alone akan lebih cepat dan effisien, non punya akan guna balik infra 4g
  14. Z

    kelebihan 5G stand alone

    tm fiber 5g stand alone.. x sama dgn 5g telco2 lain yg pakai non stand alone... susah nak bekerjasama
Top