Recent content by zaki77

  1. Z

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    setelah 5 tahun main adsense ......... baru ni kena banned. "Google AdSense account has been disabled". Tak guna blackhat pun habis!!. Sedih ohh!!. hasil titik peluh selama beberapa tahun dah tamat. Ade ke cara nak selamat akaun ni? atau pun selamatkan website website yg dah lama ni? Adoh...
  2. Z

    Program Google Adsense

    Tahniah... nak buat $100USd /day bukanlah satu kerja yg mudah. Tapi kamu dah berjaya
  3. Z

    Nama dekat adsense

    Aku skrg ni dah tukar cara cashout.. dari western union ke check. Malas betul nak layan officer bank. Kejap lepas keja sangkut je.. malas nak tunggu
  4. Z

    Salam saudara share malaysia, saya ada ikuti thread adsense saudara di...

    Salam saudara share malaysia, saya ada ikuti thread adsense saudara di http://www.wangcyber.com/forum/ads-network/33-program-google-adsense-226.html saudara ada mengatakan saudara tak guna blog utk adsense.. tapi hanya domain n hosting sahaja. adakah ssaudara hanya guna adsense for domain...
  5. Z

    tanye skit bole?

    ye betul... tapi backlink utk naikkan ranking dalam google adalah jenis do follow
  6. Z

    -->>Teknik Dominasi AMAZON untuk Newbie <<--

    nampak macam menarik.. mungkin ada tips yg menarik dalam amazon yg belum diketahui.. Ini menyebabkan saya pun terasa berminat untuk membaca ebook ni. Saya booking satu utk pre lauch ye En Kucing
  7. Z

    salam saudara kucing, saya terlepas utk sesi review. Tapi takpe.. tolong listkan saya utk jadi...

    salam saudara kucing, saya terlepas utk sesi review. Tapi takpe.. tolong listkan saya utk jadi pembeli awal... saya berminat utk belajar tentang generate income dari Amazon. Setakat ni amazon tak berjaya langsung. Adsense dah takde masalah. Kalau ebook ni ada bagus.. saya akan tulis review...
  8. Z

    nama adsense x sama dgn ic...cmner?

    sekarang google dah tak benarkan kita tukar nama.. walaupun ada sedikit perbezaan. Dia suruh kita tutup akaun.. pastu buka akaun baru dengan nama yang betul
  9. Z

    Internet connection lambat

    emm.. masalah sikit.. nampak gaya kena tunggu sampai krisis nni berakhir
  10. Z

    saya pun nak beli ebook rempid ebay dari link saudara mansurebiz ni. nak tanya jugak DVD tu da...

    saya pun nak beli ebook rempid ebay dari link saudara mansurebiz ni. nak tanya jugak DVD tu da ada ker?
  11. Z

    salam Helmi. Pada 9 Dec saya ada buat belian dgn Affiliate link saudara dan dah hantarkan bukti...

    salam Helmi. Pada 9 Dec saya ada buat belian dgn Affiliate link saudara dan dah hantarkan bukti bayaran pada [email protected] Tapi masih belum dapat redeem RM 40 lagi
  12. Z

    Cara berkesan Naikkan Ranking Blog anda

    ye memang spam.. kalau tag keyword tu takde kaitan dgn post blog kita tuh
  13. Z

    asalamualaikum abu hanis, saya tertarik dgn kajian selidik kamu tentang tahap pemahaman YSM...

    asalamualaikum abu hanis, saya tertarik dgn kajian selidik kamu tentang tahap pemahaman YSM. Saya tak sempat ambil bahagian sebab jarang masuk forum skrg ni. Saya sebenarnya masih belum begitu mengusai YSM. Nak tanya sikit soalan. macam mana nak tahu harga price satu keyword dalam YSM? Kalau...
  14. Z

    saya nak bukak akaun paypal

    betul tu anuarkarimz
  15. Z

    Salam budak baru belajar.. saya nak advertise banner kat blog selangor2U.com boleh? Nampak...

    Salam budak baru belajar.. saya nak advertise banner kat blog selangor2U.com boleh? Nampak ruangan iklan sidebar dan header dah penuh, Bila free? bulan depan?
Top