zakeri
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam Wbt....
    tuan zakeri saya telah bankin maybank a/c no 101338034372 rm 50 pd hari ini 6/7/12 pd pukul 11:31:40 pg td...
    boleh tak buatkan saya 2 akuan adsense tq.rsrosley@gmail.com
    Offline
    Salam..
    Payment bagi akaun adsense telah dbuat,

    Amount: RM27.00 Status: Successful
    Reference number: 1641540656
    Transaction date: 25 May 2012
    Transaction time: 12:23:14
    To 3rd Party Account Number: 101338034372
    Account Holder Name: ZAKERI BIN MOHAMED
    Recipient email: buatakaunadsense@yahoo.com
    Effective date: Today
    Description of transaction: Perkhidmatan memohon Akaun Adsense.

    ada butiran lain yg saya perlu sertakan?
    Offline
    JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    Offline
    boleh bagi ttahu sdr subscribe mailing list mana?

    -----
    Aku ada subcribe satu mailing list drd seorang IM oversea...
    Yg bestnya... dia ada kongsi cara, niche serta keyword yg dia guna utk adsense dsbnya..... tiap2 minggu dia akan bagi sesuatu yg berfaedah... bukannya promote produk aff semata-mata....
    Offline
    meh bg tahu makcik hehe.... tq
    =============
    Aku ada subcribe satu mailing list drd seorang IM oversea...
    Yg bestnya... dia ada kongsi cara, niche serta keyword yg dia guna utk adsense dsbnya..... tiap2 minggu dia akan bagi sesuatu yg berfaedah... bukannya promote produk aff semata-mata....

    kalau nak boleh PM aku... hahahhahaha.... untuk newbie macam aku oklah kot..... hahahahahhahahaaaa
    Offline
    hi...apakhabar berita dengan program kakchik tu ...kata nak refund balik tp spai skrg blum dpt lagi
    Offline
    this Company provide sms service to any number with low cost, u can get 100% commission from company. Rm250, rm500, rm1000 per commission. This is not MLM or E-Dagang. U can Check everything u need in the link. register is free. If u need any consult feel free to contact me.

    http://www.hyprobulksms2u.com/murahrezeki

    Ask me for further detail:-
    Zam
    016-2741356
    straycar03@yahoo.com <-------YM

    http://www.youtube.com/watch?v=qvOiXDvYqiI <----Company preview by RTM TV1 'Selamat Pagi Malaysia'

    Please leave ur ctc number and location. Don&#8217;t forget to mention ur name&#8230;cheers!!!
    Offline
    Kalau u nak join team saya nanti call/sms saya ok...

    Team saya sedang nak memecah market indonesia....

    Klau u join kita jd pioneer kat sana....


    phone saya

    012-5374977
    cikgu wan
    Offline
    salam zack,
    apa khabar,

    Untuk reg.sila copy n paste links di bawah to browser:

    http://www.richptc.com/index.php?ref=puteriseroja
    http://www.bigmoneyptc.com/index.php?ref=puteriseroja
    http://www.grandptc.com/index.php?ref=puteriseroja
    http://www.ptcsense.com/index.php?ref=puteriseroja


    Adalah website PAID TO CLICK. Di mana setiap klik akan
    dibayar usd$1.00. Program ini adalah percuma, tidak perlu bayar walau
    sesen pun melainkan kalau hendak upgrade keahlian, kenalah bayar sedikit.
    O.k, mula-mula Sila buat pendaftaran dahulu / register free account.
    Masukkan username, password dan sebagainya. Bila sudah selesai register,
    sila klik login. Masukkan username dan password anda tadi.
    Justeru itu akan keluar pula My Account Panel. Sila kemaskini /
    update apa-apa yang berkaitan di ruangan tersebut. Langkah seterusnya,
    untuk mendapatkan duit, sila klik pada Surf Ads di bahagian panel sebelah atas.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…