Recent content by Zairi Zaidi

  1. Zairi Zaidi

    7 Tips Membuatkan Otak Berfikir Lebih Pantas !

    Wah... tak pernah terfikir pulak. Thanks!
  2. Zairi Zaidi

    Hari-hati dengan program affiliate sebegini

    Sama macam saya. Risau komisyen sepatutnya kita dapat tapi tak dapat Ada je... Di Malaysia ni pun ada...
  3. Zairi Zaidi

    Hari-hati dengan program affiliate sebegini

    Salam buat semua warga WC Sebagaimana yang kita tahu, affiliate adalah salah satu program yang memberi peluang untuk kita menjana pendapatan di Internet. Program affiliate ini kebiasaannya boleh disertai melalui laman web affiliate network seperti Clickbank dan sebagainya atau pun terus...
  4. Zairi Zaidi

    Rakan Untuk Menguruskan Server/VPS

    Saya sarankan yang di-manage oleh pihak provider kerana mereka lebih expert
  5. Zairi Zaidi

    Rakan Untuk Menguruskan Server/VPS

    Bukan ke VPS/dedi ada pakej managed server di mana provider yang uruskan server tersebut?
  6. Zairi Zaidi

    Nota Ringkas Buat Newbie: Tiga 'Kesilapan' Memulakan Perniagaan Internet

    Terima kasih di atas artikel ni Tuan Zul :) PS: Saya sangkakan ini thread baru. Tapi lepas baca beberapa nama besar yang sudah lama tidak kedengaran, baru saya sedar thread ni adalah thread lama.
  7. Zairi Zaidi

    kaedah pemasaran melalui facebook

    tips yang menarik. saya suka yang nombor 3 tu
  8. Zairi Zaidi

    apa syarat nak copy artikel orang lain

    pertama sekali, tengok dulu sama ada kita dibenarkan untuk copy atau tidak. jika dibenarkan, lihat apa pula syarat yang dikenakan seperti credit ke artikel asal atau sebagainya. jika tidak dibenarkan, maka tak perlulah copy :) kalau nak juga, tanya pemilik asal artikel terlebih dahulu. minta...
  9. Zairi Zaidi

    Pengiklanan Unik Guna Isu Listen Listen Listen

    Haha. Peka betul
  10. Zairi Zaidi

    Web hosting terbaik 2012?

    Salam... Tahun 2012 telah pun berlalu... Jadi di sini saya ingin buat sedikit surve dan minta pengalaman warga WC sekalian mengenai company web hosting Malaysia yang anda rasakan terbaik di hati anda bagi 2012. Harap dapat berikan sedikit pengalaman :)
  11. Zairi Zaidi

    Vote Design Baju WC 2012

    baju koirporat takde ke
  12. Zairi Zaidi

    Pengalaman berhenti dari universiti?

    salam buat semua... anda mungkin pernah dengar nama2 seperti Bill Gates, Mark Zuckerberg, Steve Jobs dan ramai lagi individu yang mana berhenti dan keluar dari universiti untuk melaksanakan perkara yang lebih mereka cintai. di Malaysia pun ada invidu2 seperti ini. mungkin warga wc di...
  13. Zairi Zaidi

    Teknik Facebook Ads + Pemasaran Facebook - Berminat?

    Ingin juga tambah ilmu jika sudi berkongsi :)
Top