Recent content by zackicktan

  1. zackicktan

    Mana anda lebih suka?

    roti roti roti ada roti satay, ada roti coklat, ada roti campur dah macam nyanyi pula
  2. zackicktan

    Mindset atau ilmu & business skill.Mana yang lebih penting?

    pada saya mindset tu penting, kalau tak buat biz tapi kejap je dah tidur dah
  3. zackicktan

    Gempar! Ikan Hidup Masuk Dalam Paru-paru Manusia

    wah ini gila betul, sampai main ikan di mulut
  4. zackicktan

    Apa kau nak buat jika ada rm30000?

    kelakarlah bro M.Arif emas tu melambak banyak tapi untuk tukar tu kena ada money3, baru boleh
  5. zackicktan

    Apa kau nak buat jika ada rm30000?

    oh nampak macam power je
  6. zackicktan

    Apa kau nak buat jika ada rm30000?

    bro zyan itu macam melabur untuk upgrade diri sendiri je, bro shichibukai beli emas rasanya ok boleh dapat tapi kalau beli rumah tu macam tak le cukup sangat, pasal harga rumah dok gila naik je takut bank tak lepas pinjam loo
  7. zackicktan

    Apa kau nak buat jika ada rm30000?

    bro global milmind nampaknya ada pendapat yang bagus, jadi bro apa bank atau platfrom yang ada yang bro akan buat jika ada peluang?
  8. zackicktan

    Apa kau nak buat jika ada rm30000?

    hehehe bro Irham kan dah kata JIKA ada :D, wah semangat nampak bro Mr Pernet, bagus juga idea bagus bro abu, kena sembahyang kuat sikit baru tuhan halalkan duit masuk senang
  9. zackicktan

    Apa kau nak buat jika ada rm30000?

    wah idea yang bagus tu bro Irfam, ini akan cari lagi lagi banyak hasil bro kukupunya, hooo unit trust tu ada risiko sikit tapi kalau buat steady simpanan tiap bulan kira average ringgit tu bro hazim. beli silver tu saya tak ada pengalaman tu bro [email protected] INI cuma satu soalan je yang saya fikir kan
  10. zackicktan

    Apa kau nak buat jika ada rm30000?

    beli emas tulen atau yang kat passbook? beli rumah tu rasa saya seeloknya beli je rumah lelong, entah le dari mana saya dengar
  11. zackicktan

    Apa kau nak buat jika ada rm30000?

    Hi ada 1 soalan bermain di otak saya sekarang ialah jikalaulah tiba2 ada cash rm30000, apa anda nak buat? pelaburan, beli rumah, simpan je atau apa? pel
  12. zackicktan

    Bagaimana nak ubah hidup anda?

    The law of attraction dah berjaya menberi kesan kepada kawan online saya, dia dah mula dapat income dan rasa duit. jadi saya rasa saya perlu juga mengkaji LOA ini juga. bahasa english langsung saya tak paham, nasib baik ada dalam bahasa melayu. Thank bro swordion, harap kesannya juga berlaku...
  13. zackicktan

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    jadi bro pinguspy macam sekarang dah ada earning?
  14. zackicktan

    Manga Dragon Ball Z Kai

    huu dasyat, saya pun dah gam otak saya tiap ahad 10 am tv 7. tunggu jadi supersaiya
  15. zackicktan

    Manga Dragon Ball Z Kai

    gila ke thread ni? saya dah syok baca drogan ball sejak kecil lagi, wow power gila best
Top