zackicktan
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    bro jgn putus asa! buat & fokus satu2 dulu jgn main hentam semua...saya dulu mula dgn clickbank, 3-4 bulan baru paham, pastu bila dah stabil bulan2 dpt cek CB saya fokus CPA plak.....dah stabil income cpa saya fokus adsense pulak...

    skrg saya tgh main sharecash plak heheh.... yg penting dlm kaedah IM ni kita kena banyak test kaedah marketing utk satu2 produk.....jika x bleh cara A, guna cara B & seterusnya....dont give up...
    Offline
    ya, saya pun heran tapi x tau nnak jelaskan..... itu jelah yg saya mampu kngsi...& kaedah yg sama saya guna utk buat blog review promosi produk cpa & CB.....tapi x semua naik ke 1st page google hehehe sbb benda ni trial & error & kata otai2 seo seantero internet, "ni disebabkan Google asyik ubah2 dia punya algorithm"

    tahape2 otai2 seo ni saya pun x faham huhu
    Offline
    1. content mana bro dapat, = dari produk cpa

    2. keyword saya check memang 1 pages lawan 6 juta lebih
    prlog saya dah lihat, product dari clickbannk ke bro? = dari produk cpa, ada saya dedahkan cpa tu dlm thread tu, kena baca sampai habis dulu bru jumpa hehe

    3. harap bro boleh selesaikan kerunsingan saya tentang content dan keyword repeated.... = jgn terlampau ikut otai yg suka takut2kan kita sbg newbie ttg benda ni, pakai je content yg sama xde mslh cuma ubahla sikit2 grammar tu. fyi content saya amik sbijik dpd produk cpa, cuma ubah2 grammar skt2 je...

    tq
    zackick
    Offline
    owh pasal nak daftar adsense - kalau susah sangat upah orang daftar lah kat WC ade orang buat servis - sign-up adense cube lah
    Offline
    bro..sebenarnya ebook tu ajar cara nak spin article ja..bukan ajar cara nak betulkan grammar dan spelling..yang tu kena guna kemahiran sendiri..saya yg buat ebook tu pun bukannya pandai sangat BI...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top