yoji
Reaction score
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam pada yang msg saya pada ruang nie,

    saya mintak maaf kerana ttidak reply msg pada ruang ini,
    saya amat jarang buka ruang ini, jika ada apa2 yg perlu,
    saudara/saudari msg sya terus pada inbox PM.. terima kasih
    Salam Tuan Yoji,

    Saya berminat tentang offer tuan untuk upgrade WC Premium.
    Boleh terangkan detail lagi?
    salam bro.. berminat nak beli YSM akaun yg dah siap dan leh run campaign asap. ada jual tak bro?
    Bro Yoji..! Pakar Affiliate kita!! Hehe..
    Sy ingat nk jmput bro sertai Affiliate yg sy adakan s'lame s'bulan ni..
    Sori la.. Sy Newbie lgi..Byk K'kurangan..
    So far,klu bro xcbuk, join r JV ngan sy yea..
    75% Komisen Affiliate & Hampir RM1k di kpd TOP AFFILIATE..
    Layari: www.PanduanEbookJualan.com

    Thanks bro..
    -Tengku Faris Tengku Khalid
    salam. maaf mengganggu. saya hafiz lidin aka pitt ingin menjemput anda menjadi rakan JV produk saya, Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris. Maklumat lanjut boleh lihat disini -> http://tinyurl.com/lsrols
    salam yoji,

    huhu, ada lagi tak rebat rm35 rahsia emas?
    kalo ada saya nak beli.
    tunggu kata putus je ni.
    huhu..
    yoji untuk autoblog xder ker..rebate ker bonus ker..panduan asas blogger rasa cam asas sangat plak..aku nak cari y autoblog guna wordpress punya..ada??
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top