yati
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam Yati,
    Program KAK CHIK
    sy dah lama ikuti benda ni..psal senasib ngan awk.... malas dah fadeup dah... nama ada naik pun tak guna...sayapun nak ikut plan 360... awak tau tak email add planet emas...dia tak mau orang pm dia kan kalau nak join ke... saya tak mau kuar nama kat forum... kita wat senyap2
    Salam,

    Tahniah kerana Anda Pembeli bertuah untuk ebook saya "Panduan Web Hosting(berserta Hak Jualan Semula-MRR)"

    Anda boleh mendapatkan ebook saya dengan harga RM35 sahaja berbanding dengan yang lain iaitu RM37.

    Thread jualan ebook tersebut disini!

    Dapatkan sekarang sebelum saya tutup tawaran untuk ebook ini.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top