Recent content by xlyrius

  1. X

    Pemalas pun buat US$ 2,119.74. Dapat cek bulan-bulan!

    Payment send already TT
  2. X

    [HOT Service] Kereta Sewa Area KL & Selangor Serendah RM60!!

    Kereta untuk di sewa.TERMURAH;) lokasi- kuala lumpur / Ampang Park,Point / Cheras/ Hulu kelang/ Pandan Indah/ Pandan Jaya/ Maluri/ Desa Pandan/ Setapak/ Keramat/ Wangsa Maju/ Setiawangsa/ jenis kenderaan - Proton Saga FLX (A) 1 hari RM 120.00 / seminggu RM600 / sebulan RM1600 Perodua Viva (A)...
  3. X

    Servis Pengiklanan di Fanpage Total LIKE 2.8 JUTA !

    menarik boleh pm detail lagi tak ..tq
  4. X

    Servis FANPAGE PRO : Timeline Cover, Landing Tab

    terbaik.. nanti ada hajat jugak nak tempah .:)
  5. X

    panduan adword google dapat free RM300,000 ribu setahun

    pm saya kalau still ada peace
  6. X

    ikan sungai yang pelik

    lol ikan kepala pig spesis baru tu
  7. X

    (Newcomers IM) Bagaimana cara mengelakkan diri daripada tertipu di Internet (SCAM)

    awal2 memang akan berlaku scam-scam ni . Tq
  8. X

    Duit Halal + Duit Haram = ?

    betul betul betul
  9. X

    salam semua,saya ahli baru di sini..mintak tunjuk ajar.

    salam perkenalan .. saya pun baru lagi kalau ada yang sudi berkawan just add friend okie . :) pastu letak sikit specialist in which part . senang sikit nak contact kalau ada masalah TQ
  10. X

    Nota Ringkas Buat Newbie: Tiga 'Kesilapan' Memulakan Perniagaan Internet

    kebanyakkan orang selalu tak FOKUS pada yang satu . belajar banyak benda dalam satu masa pastu dah beserabut ..blah terus
  11. X

    saya da buat FB ADS tapi tidak berjaya menjual?

    Kalau Guna Facebook promoted post kebanyakkan visitor yang like dari indonesia .. Saya selalu create ad yang baru and then select post yang nk di promote barulah orang malaysia ada like. :)
  12. X

    Blogspot vs wordpress! Mana lebih baik?

    sekarang jugak belajar buat wordpress thx
  13. X

    [ N E W ] :: Laman Sosial Malaysia Terbaru ::

    Terima Kasih :)
Top