Recent content by worldezam

  1. W

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    waa..terbaik sifu Faez... supplier x de ke? newbie nak tumpang cari rezeki..
  2. W

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Saya berminat.. boleh join team sifu x?
  3. W

    berapa harga vcc sifu...?

    berapa harga vcc sifu...?
  4. W

    kursus/seminar/workshop ebay

    100% based on eBay rules.... say no to b.hat.... x de pehda nyeeee...:D
  5. W

    kursus/seminar/workshop ebay

    DVD usahawan eBay.... adalah panduan terbaik sepanjang zaman...:D dpt segera sementara stock masih ada....
  6. W

    " ebay "siapa yang lebih arif ???

    malas baca dptkan DVD usahawan eBay....sementara stock masih ada...:D
  7. W

    Dropshipping?

    good bro.... 1st kali aku minta maaf atas apa yg aku tulis.... lebih good klu SS tunjuk sebelum dan selepas sale... that realiti..:D yg lain² dh bgs...:D so di situ pembeli akan melihat situasi yg jelas tentang situasi sebenar... and lg pun dlm video bro kan ada cara utk nk meminta refund dgn...
  8. W

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ok...biar lah rahsia....wakakaka
  9. W

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    klik dkt ID pas tu ada send 'privet massage' bukan perdana menteri nooooo....
  10. W

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    aik ye ke x leh pakai? ok dh edit..:D entah ler... aku jarang dpt buyer UK...hehehe
  11. W

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    kasi kat den niche tu... klu jln den kasi tau dc murah dan senang nk dpt expuse..:D apa mcm??? ada bran PM den...
  12. W

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    meh newbie yg hina ini nk kongsi ckit Local Post Office - Online Tracking seluruh negara... ada yg bole track dan ada yg x boleh track... - australia kena email - argentina/brazil dkt 45-55 hari gak ler baru update - yg lain try sendiri...:D p/s: jgn buat eBuku arrrr.....:D
  13. W

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    dc + pc hehehehehe :)
  14. W

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    sifu awe kan keja ngan citibank kat UK......:D opsss......lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............................
  15. W

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    yg terbaru bole guna:- rhb cash connect - RM100 sekali akaun simpanan ambank i talk - RM25
Top