W
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam. bro, saya baru beli dvd ebay melalui link affiliate bro.
    Kod : MD10381

    p/s :sblm ni saya ada bukak jgk blog dvd ebay tu guna link org lain tp saya dh clearkn cookies, then guna baru guna link bro. klu tiba2 org lain yg dpt komisen sy mtk maap ler..hehe

    tq.
    salam bro, saya dah wt payment DVD eBay melalui link affiliate bro
    beberapa waktu yang lalu..
    Kod Pesanan: MD10358
    Harga: RM 150
    Tarikh: 21/10/2010
    Sila verified segera!!! pastu tolong send rebet secepat mungkin. heee..tq
    yup...anda kena..
    sy mmg tercari2 dvd tu..hee..
    proses cmne bro..?
    rebet tu cnfm ke 40?
    sy ni student lg..xleh genap jd 5 ke???heeee..
    salam bro worldezam, saya dah buat payment DVD eBay melalui link affiliate bro.
    Kod Pesanan: MD10287
    Nama Produk: Diari Usahawan eBay Berhingus Edisi Merempit DVD
    Harga: RM 150

    Lepas bro verified, sila send rebet secepat mungkin. hahaha
    bro, xleh kurg lagi ke harga? rm25 ke.......aku rugi teruk skrg nih.....dahla student lak tu, mmg mkn maggi jela.......
    salam ezam,
    mcmana tu buat duit berdesup masuk paypal ko? boleh bgatau?aku masih newbie nih...nak lajar la sikit
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top