Recent content by wildmike

  1. wildmike

    Nak buat lesen perniagaan

    kurang jelas maksud tt... kenapa perlu isi borang ssm kalau setakat amik komisen dr online biz (pemahaman aku ni berkaitan sistem affiliate) lain la kalau nk isi borang cukai pendapatan hehe...
  2. wildmike

    Design logo - teknik

    ada yg free, ada yg berbayar... biasanya kalau yg free, akan ada watermark tuan punya software kat logo tu...tu yg x bestnya benda2 free ni... kalau nk bayar pun, xde la mahal sangat...
  3. wildmike

    Design logo - teknik

    Biasanya guna photoshop je...tp kalau nk lg power dan cntik, blh google software utk design logo... Sekarang ni buat online je pun boleh, pastu terus print.. X yah install2 software
  4. wildmike

    Blog kena delete.

    Payah nk dapat balik tu...
  5. wildmike

    Percuma 21 Landing Page Luar Biasa .Anda Pasti Minat !

    Dh donload... nak preview dulu... hihi...
  6. wildmike

    Penawar GOUT, Migrain dan Resdung Paling Mujarab

    Kasi up dulu selagi stok masih ada... Promosi Cuti Sekolah.. Harga 1 botol = RM150 (jimat RM30) Harga 2 botol = RM270 (jimat RM90) Harga 3 botol = RM390 (jimat RM150) Poslaju PERCUMA ke seluruh Malaysia.
  7. wildmike

    Percuma 21 Landing Page Luar Biasa .Anda Pasti Minat !

    tgh download hihi... nk cuba try test
  8. wildmike

    Penawar GOUT, Migrain dan Resdung Paling Mujarab

    Terima kasih kepada pelanggan2 yang telah membuat pembelian sepanjang minggu lepas... Bermula minggu depan, pelanggan di Kuching, Sarawak boleh COD dari saya sepanjang musim cuti sekolah ini... Pelanggan di Miri, boleh buat pembelian spserti biasa. Saya akan poslaju ke alamat anda. Poslaju...
  9. wildmike

    Penawar GOUT, Migrain dan Resdung Paling Mujarab

    Promosi Cuti Sekolah.. Harga 1 botol = RM150 (jimat RM30) Harga 2 botol = RM270 (jimat RM90) Harga 3 botol = RM390 (jimat RM150) Poslaju PERCUMA ke seluruh Malaysia.
  10. wildmike

    [ HOT Produk Kesihatan = 1 Produk Untung RM100 ]

    Produk apa ye??
  11. wildmike

    Rahsia Bisnes Printing - Jual Murah Jer

    memang mantap tt... sekarang mmg tinggi permintaan utk biz printing ni...
  12. wildmike

    Penawar GOUT, Migrain dan Resdung Paling Mujarab

    Dapatkan segera 1 botol = RM150 (jimat RM30) 2 botol = RM270 (jimat RM90)
  13. wildmike

    Mengapa Orang Melayu Gagal Dalam Bisnes?

    Sy nk tambah gak... Sy lihat peniaga melayu mcm cepat sangat berpuas hati dgn hasil pendapatan... Hari ni untung sikit, esok tutup kedai... Dan mrk mcm xde matlamat dlm bisnes... Cth di sebuah kawasan rehat atau r&r, gerai2 dimiliki oleh org melayu... Tapi mereka niaga buka pagi kul 6 atau 7...
  14. wildmike

    Penawar GOUT, Migrain dan Resdung Paling Mujarab

    Bonus poslaju percuma ke seluruh Malaysia
  15. wildmike

    Penawar GOUT, Migrain dan Resdung Paling Mujarab

    Promosi semasa bermula 17 Oktober 2013
Top