whizzkid
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    ade rebate lg x utk flippa....kalo tolak rebate jd 40 kn...kalo gtu sy nk 1
    Offline
    salam..U ada email saya dah dapat rebate ke blom? coz sya beli flippa thru yr link.. bila nak bagi tu??
    Offline
    Salam bro..saya berminat nak dapatkan Rahsia Flippa melalui link bro dengan rebat RM20. Masih ada peluang lagi ker?
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    Bro, pm box bro dah full la...

    Salam..
    Boleh2..

    RM50 saya boleh consider lagi.
    So nanti boleh buat payment ya..

    Oh ya, lg pun sy akan lancarkan affiliate tak lama lagi.
    So nak kasi warga WC peluang dulu la.

    Kat tempat lain saya tak jual mcm ni..
    Huhu..

    OKie..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top