Recent content by whitelim

  1. whitelim

    Bina Laman web secara percuma

    contoh laman web : 1. http://www.pangkorputeri-resort.net 2. http://www.camping-survival-outdoorgear.com Laman web pangkor puteri resort dah menjana RM 10,088 bagi booking room untuk bulan Jun 2010. Laman web yang kedua baru lagi dan dijangkan akan berhasil dalam masa terdekat.
  2. whitelim

    Bina Laman web secara percuma

    Buka semula thread ini...sesiapa yang dah download dan memerlukan tunjuk ajar saya sedia membantu. Dalam 30 minit anda dah bolih siapkan satu laman web....esok dah bolih lihat di Internet
  3. whitelim

    Free Website Builder - You will love it!

    Maaf akan berpindah ke WTS
  4. whitelim

    Free Website Builder - You will love it!

    Ada sesiapa berminat?
  5. whitelim

    Free Website Builder - You will love it!

    Dulu saya ada buka ruang bagaimana nak buat laman web secara percuma. Mungkin ada yang dah mengikuti dan download sofwere tu. Antara laman web yang bolih dilawati ialah : http://www.pangkorputeri-resort.net dan dalam pembinaan adalah http://www.wholesale-clothing-online.com. Kini sesiapa yang...
  6. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    sila hantar e-mail kat pm saya ok
  7. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    Dah hantar alamat e-mail belum kat pm saya?
  8. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    Bukan-bukan yang itu, Ini bussiness real punya. Kena kerja kuat sikit dan ada idea bagui
  9. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    Kata orang Jawa " dont judge book by it cover". Saudara bolih cari beliau dan bertanyakan terus dalam Cari gold. Dimana dalam forum ni beliau sangat aktive dan menjawap apa juga permasalahan yang ada.
  10. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    Beliua agak banyak kerja sekarang.
  11. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    Saya akan hubungi en zahir dan akan bertanyakan hal ini. Tak patut dia buat begini...tapi dengan saya tak pulak begitu. Baru-baru jumpa beliau di Berjaya Times Square. Berborak dan bertukar pendapat dengan beliau. Dan saudara tahu kan nombor tel saudara zahir.
  12. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    Maaf lambat jawab kerena sibuk dengan persiapan menyertai pameran LIMA di Langkawi Memang bagui juga idea cari jodoh ni. Setuju dengan proposal anda tu. Tapi tolong tel saya selepas 05 Dis 2009 ye. Tel nombor 0135189357
  13. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    Apa kata pada siapa yang berminat nak dapatkan gren...kita kumpul ramai-ramai dan tolong antara satu sama lain
  14. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    Hantar e-mail at pm saya please.
  15. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    Hantar e-mail at pm ok
Top