Recent content by wgn_white

  1. wgn_white

    [WTH] Ada sesiapa berminat??

    Masih cari orang ke?
  2. wgn_white

    Panduan: Bila Ebay Menelefon Anda Untuk Verify

    Kalau boleh biarlah, "female" juga yang jawab. Lainla kalau register under "Business" name, boleh cakap "I am the manager for ebay account".
  3. wgn_white

    Solo Ad : Iklan ke 33 ribu mailing list saya !

    Bro, dari niche apa ni dan demografi subscriber macam mana?
  4. wgn_white

    berapa harga utk blast email dkt mailing list korang?

    Up thread ni. Saya tengah cari list subscriber Malaysia untuk disewa.
  5. wgn_white

    Mintak bagi komen tentang website saya nih

    Rekaan website tu ok, tapi niche tu macam susah nak buat duit dengan adsense. Kena banyak keluar approach hotel, ferry company, etc untuk letak iklan diorang kat sana. Aku dulu terlibat dalam buat iPhone apps Sabah ni. Kalau ada iphone boleh check kat itune store, apps tu nama series dia...
  6. wgn_white

    Ebay Blackhat Tips? From Wiguan

    Adidas... :D
  7. wgn_white

    Ebay Blackhat Tips? From Wiguan

    Belum cukup features.. Tapi dah da beberapa org rapat dah try. Setakat ni utk trace IP je supaya tak cross link. Kena ada pengetahuan dalam multiple account creation juga mcm mana nak guna. Kalau nak try, register dan email aku nanti aku kasi 5 identifier utk ko track ip 5 acc berbeza...
  8. wgn_white

    Ebay Blackhat Tips? From Wiguan

    Memang tak ada... Itu tajuk saja...
  9. wgn_white

    Ebay Blackhat Tips? From Wiguan

    Saya selalu bagi barang yang berkaitan. Contohnya, kalau jual kasut bagi free gift stokin. Kalau jual ipod bagi free gift additional earphone... ($1.00) je pun... :D
  10. wgn_white

    Ebay Blackhat Tips? From Wiguan

    Hehe. Betul, kalau dia minta refund, refund sahajalah. :D
  11. wgn_white

    Ebay Blackhat Tips? From Wiguan

    Hehe, free gift itu taktik yang hebat. :P
  12. wgn_white

    Ebay Blackhat Tips? From Wiguan

    Hai, lama tak singgah disini. Teringat pada kawan-kawan ebay dulu, rindu juga. Semua apa khabar? Harap sihat walafiat. Ni nak kongsi post kat blog yang baru saya tulis. Harap membantu hendaknya. Ebay Blackhat Tips? From Wiguan Macam mana korang berebay? Tips yang tak ada...
  13. wgn_white

    VCC VS EBAY Market Research http://www.hammertap.com/

    Tak payah guna hammer tap tu pun... Buktinya kan banyak orang kita sini tak gunakan pun boleh buat duit jugak.
  14. wgn_white

    Bahasa Inggeris Menjadi Penghalang Anda?

    Oh... hehe... terima kasih diatas komen-komen semua... Bagus nampaknya semua orang masih boleh faham bahasa Inggeris. Kalau misalnya baca ebook panduan CPA (misalan sahaja) bahasa inggeris yang dibeli dengan hara $97 boleh faham tak semua?
  15. wgn_white

    Bahasa Inggeris Menjadi Penghalang Anda?

    Hai warga WC. Saya nak tanya sikit boleh? Setakat ni, berapa ramai yang rasa bahasa Inggeris menjadi punca kesusahan anda untuk berjaya sebagai internet marketeer? Dan adakah sesiapa yang tidak pandai bahasa Inggeris pun tetap boleh jana wang di internet? Hehe... Mari...
Top