wgn_white
Joined
Likes
6

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    sori2 bro..tgh konpius nk bli ne st..hehe..nway..sy dh tmbh lagi duit..
    Offline
    slm bro. sy dh byr utk ur ebook. emel paypal -double87@gmail.com. cek k bro! tq..can wait it
    Offline
    hai,
    boleh bagi no akaun maybank you.. saya nak sangat ebook you yang hangat kat forum sekarang ni, email saya kalau boleh-winniecay@yahoo.com.my. beritau saya harganya dalam rm ya! TQ
    Offline
    salam bro... kalau saya nak beli.. usd 8 kan... ape you punya paypal email.. tak jumpe plak.. then apa yg saya nak provide kat you...??

    thanks,
    recon
    Offline
    bro...
    aku dah bankin kat ko..
    tapi ada masalah sikit nie...
    aku nk pm ko x leh..
    sbb pe tah..
    ko kasi email bleh??

    atau nie email aku..
    ismailothman85@gmail.com

    harap bantuan....
    Offline
    Salam, berapa rate for USD3 dlm RM kalo nk buat pmbayaran ke acc CiMB saudara utk Laporan Mini ebaY
    Offline
    Hello..hai Bro White! hee.. actually nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga untuk nasihat di sini

    Hmm.. niat hati da nak tutup thread. tapi mmg tersentaklah dgn nasihat ni. but! really change me a lot. thanks..

    subdomain .My boleh dijual tak...
    M
    Offline
    Brand New Apple iPhone 16GB 3G

    Price : $350USD

    Description of Item - Unlocked 16GB 3G Apple iPhone, ready to use WIFI,
    iPod,
    Video, Camera, Google Maps, YouTube, Weather, and more. It comes with full
    instructions to fully unlock your iPhone with any network WORLDWIDE with
    YOUR SIM!

    Package Contents:

    Apple iPhone 16GB 3G
    Apple USB Data Cable
    Apple Handsfree
    Apple Home Charger
    Apple iPhone User Guide
    Warranty:15 months


    If interested you can contact me through e-mail :electshopuksd@live.com
    :labib_p2@yahoo.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top