wgn_white
Reaction score
6

Profile posts Latest activity Postings About

  • Sila gunakan PM(Private Message).
    Saya tidak akan balas Visitor Messages.
    Harap maklum, terima kasih.
    salam bro nak tumpang tnye cam mana nak masukkan duit dari paypal ke vcc entropay tuh????
    ak dah try wothdraw to card dah complete pun tpi bile tgok vcc tuh duit xde pun mcam mane eh nak withdraw cara betul ke vcc entropay ni??
    salam.. saya nk beli report mini ebay nih.. nk byr mll paypal.. bgtau account paypal yek.. tq
    salam bro,
    org miri kah?
    sy pun org miri(study kat miri, tggal limbang)
    klw bleh nk jumpa bro, bleh sembng2 psl ebay ni...hehehe
    Bro! ade stok lg x laporan mini ebay tu? kalo ade PM cara nk bayar. Thanks!
    saya berminat nk beli laporan mini ebay saudara dan berapa harga saya akn byar ikut cimb ..sent me all detail..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top