Recent content by webdok

  1. webdok

    Jobrize sah atau scam?

    salam, awek saya pon ada buat benda nie. bila dh capai target. cuba wd. bila sampai kt wd form. kite diminta lengkapkan survey. yg pelik tentang survey nie ia lah mobile survey. mobile survey ni telan kredit telefon kite dlu. uth lengkapkan survey. jdi kite org sangkut ktsini. entah brp ringgit...
  2. webdok

    tanya pasal paypal tax

    Salam. Nk tnya sebagai seller.. paypal kenakan tax kan.soalan kalau saya sent duit paypal kpd org lain. Adakah beliau dikenakan tax juga ?
  3. webdok

    mintak tolong jelaskan apa itu paper registration document (SSM)

    salam, saya ada send salinan ssm/enterprise/info owner untuk aktifkan akaun perhidmatan e payment luar negara tapi ke reject. dgn paypal lepas. paper registration document ini apa? yg daftar niaga ssm bgi xdop kna sain pon. mcm mna nk selesai kn? sijil SSM kn dlm bahasa melayu ke mat salleh...
  4. webdok

    baru mula niaga offshore hosting

    Salam sejahtera... Sya baru sahaja memulakan prniagaan jual domain dn offshore hosting. Luar negara. Ada sesiapa x sudi kongsi tips. Cth mcm nk cri traffic, hrga hosting offshore.. Mcm hrga kalu ltk murah pon pyh.. Kalu mhl xdop org nk beli pulok.. Dn cara nk kembang kn.
  5. webdok

    JOMHOSTING - Makin lama aku simpan makin terbakar HATIKU ini!!!

    Ermm sya dlu pon ada gak guna hosting malaysia.. 2 bln pkai kna ban tnpa sbb.. Leceh.. Tu slah nie slah.. Last2 skg nie sya bukak offshore hosting sendiri.
  6. webdok

    Rakan Untuk Menguruskan Server/VPS

    Hurmm.. Besar ke spec vps tu?
  7. webdok

    5gb/100gb/PHP/DA/Cloud/Instant Setup/No AD/Excellent Uptime

    boleh guna kejap jew lps tu akaun akan di delete... sya dh try
  8. webdok

    Sape Tahu Offshore Hosting Di Malaysia ?

    Budget Offshore Hosting Netherland Cloudlinux,Cpanel Unlimited feature Plan Shared Personal 1,000 MB Webspace 50,000 MB Monthly Bandwidth CGI, PHP, RoR and MySQL Choice of Linux 99.9% SLA network uptime $1.99 /m Reseller 50,000 MB Webspace 1500,000 MB Monthly Bandwidth CGI, PHP, RoR and...
  9. webdok

    Offshore Hosting shared,reseller and master

    Budget Offshore Hosting Netherland Cloudlinux,Cpanel Unlimited feature Plan Shared Personal 1,000 MB Webspace 50,000 MB Monthly Bandwidth CGI, PHP, RoR and MySQL Choice of Linux 99.9% SLA network uptime $1.99 /m Reseller 50,000 MB Webspace 1500,000 MB Monthly Bandwidth...
  10. webdok

    Hosting Yang Terbaik....?

    Budget Offshore Hosting Netherland Cloudlinux,Cpanel Unlimited feature Plan http://clients.shzhosting.com
  11. webdok

    nk tanya website yg dihost guna pc server boleh pindah ke server maya x?

    nk tanya website yg dihost guna pc server boleh pindah ke server maya x? website nie guna script .asp jdi kna amik windows hosting la ye kan... cuma nk tahu bila dri pc pindah ke hosting maya.. agak2 website boleh running ke?
  12. webdok

    mintak tolong php.. letak button jdi di tengah2 bersama ayat dan gambar

    salam harap semua sihat... nk mintak tolong pcl php nie dlm index.php dlm ada button... so nk jdi kan button di tengah2 bersama text biasa dan gambar. ATAS NIE GAMBAR/tuan/puan boh la pic apa contoh nie text nk letak WELCOME TO SMS PAYMENT COUNTRY SUPPORT CIS (10) Europe (35) Asia &...
Top