webdok
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam bro. nak tanye bro ni. hari tu saya ada search pasal idmatrix tu. tengok2 bro ada dapat dari mamat indon tu. ingat nak test dengan bro script tu. memang minat dengan script tu. kot2 bro boleh bagi test drive. teruja jugak. kekeke. kalau nak email, boleh email kat saya. auradhuha@gmail.com. tq bro.
    Offline
    saya ada email aja shaifulhafizal@gmail.com

    password database atau user db yg salah 2
    Offline
    salam..nak tanya untuk script smart mlm tu db_host tu kita tukar ke x payah(localhost)..kenapa ada error?

    Warning: mysql_connect() : Access denied for user 'jasper_amir86'@'localhost' (using password: YES) in /home/jasper/public_html/mestimahu.com/install/install2.php on line 37
    Access denied for user 'jasper_amir86'@'localhost' (using password: YES)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top