Recent content by watakutama

  1. watakutama

    password : ada sesiapa yg tahu?

    compaq presario V300 ...amacam ada info ape?
  2. watakutama

    password : ada sesiapa yg tahu?

    mcm nih...court mammoth ada buat clearance...pastu barang2 dr branch yg nak di clearkan..dikumpulkan satu tempat..so laptop tuh dr branch mana pun agak susah la nak cari...so aku nampak..aku amik..mcm tuh cerita..so mmg confirm la staff yg yg jual tuh tak tahu...
  3. watakutama

    password : ada sesiapa yg tahu?

    benda murah bro...biasala tak lengkap....aku dah try masuk safe mode..sama gak..dia mintak password..
  4. watakutama

    password : ada sesiapa yg tahu?

    sayang ooo..original nih..mana nak cari original nye window...:(
  5. watakutama

    password : ada sesiapa yg tahu?

    tu la pasal laptop..katne tah CMOS laptop nih..dah try semua tuh..pemilik asal company punya...so..staff mana yg letak password pun diorg tak tahu..tp dah rega 600..aku amik aje la..
  6. watakutama

    password : ada sesiapa yg tahu?

    assalamualaikum kepada otai2 semua.. gini..aku baru sambar laptop nih...diorg buat clearance..so aku angkut la satu...rupanya laptop ni laptop display..so ada password kat depan tuh..so aku tanya diorg password..diorg pun tak tahu..sapa yg tahu kat sini yer..harap membantu..
  7. watakutama

    Siapa disini bekas anak murid MYGUIDE...

    hehehe...dah masuk sorg geng aku..syabas bro ulas panjang..aku malas nak ulas..aku dok cari lagi sapa yg terkena mcm kita..mana panglima kanan myguide nih... aku bukan kata myguide scam ke ape ke..tp lama sangat dah nih...otai2 forex kat cini semua..betul ker seorg trader yg berjaya boleh ada...
  8. watakutama

    Siapa disini bekas anak murid MYGUIDE...

    ini yg aku maleh nak on WC nih...tinggal kejap jer kena log in balik..asyik2 kena login balik..ade cara setting ke..sbb bila aku masuk WC pastu tinggal jap..dia log out sendiri.. mmg tgh settle elok2 lah nih..aku tgh kumpull lagi org nih..setakat ini dah 2 org aku jumpa kes cam aku...mana...
  9. watakutama

    Siapa disini bekas anak murid MYGUIDE...

    myguide nih satu ketika dulu ada tawarkan kelas..boley refer link yg rizal kasi tuh...tapi malangnya semua post telah di delete oleh myguide..cuma boleh baca apa yg di quote kan sahaja..kelas myguide nih rm 500...tapi masalahya..bila kita start melabur dengan keuntungan 70% dia punya 30% kita...
  10. watakutama

    Siapa disini bekas anak murid MYGUIDE...

    mesti ada yg tanya kes apakah ini...biasalah..kes duit la nih...riban2 ma...
  11. watakutama

    Siapa disini bekas anak murid MYGUIDE...

    hmmmm..akhirnya aku terpaksa juga bukak thread nih...sblm tuh aku nak tahu sape disini anak murid myguide..tambahan yg rapat seperti baem ker..meh masuk sini..bantulah kawan2 yg agak2 teraniaya ini...kenapa aku kata agak2 teraniaya..kerana aku tak pasti cerita itu benar atau tidak..tapi kalo...
  12. watakutama

    3G networking setup

    network hub yg mcm ada 4 port tu kan yg mana asalnya kalo guna streamyx n than kita nak guna 3 laptop..itulah network hub kan..pastu kat mana nak dapatkan internet access pointing tu..dok cr dr td tak dpt2 pun..dan apa guna proxy server tu..help2
  13. watakutama

    3G USB data card, yg mana bagus?

    okey..kwn2..aku dah pakai celcom 68inggit punya..soalan aku, katakan aku ada 2 laptop..aku jadikan hp sebagai modem...satu laptop aku on9 guna cabel...soalan aku boleh kah aku bukak satu laptop tp connect ngan modem yg sama guna bluetooth? boleh on9 ker?
  14. watakutama

    Tolong Aku Pasal Forex Ni..

    ini isakasII..aku pun baru belajar indi nih... bro zeman punya http://www.forex-tsd.com/128022-post1027.html
  15. watakutama

    Tawaran Terhad!! Dapatkan Keuntungan Forex 100%

    hehehe...thread nih dah dekat setahun nih..,masih ade respond..
Top