Recent content by wantuzus

  1. wantuzus

    ** kejatuhan bakal top website malaysia **

    Aku tgk kebanyakan website yang berjaya bermula dgn objektif yang bukan bersifat mengaut keuntungan semata - mata. Resepi paling penting untuk menjadi website yang berjaya ialah objektif memudahkan orang ramai, menyelesaikan permasalahan umum. Macam google dicipta bertujuan untuk menguruskan...
  2. wantuzus

    Jadikan Impian anda Menjadi Kenyataan - Upah Saya Buat Software - Harga Berpatutan :)

    Leh tanya tak ? Bro pakai language ape utk programming software ni ? ASP.NET ke ?
  3. wantuzus

    Servis Penghantaran Targeted Web Traffic Pelbagai Niche Termurah - Adsense Safe!!

    Hmm. Menarik servis ni. Harap dapat maintainkan servis dan harganya sekali sampai bila2:D
  4. wantuzus

    Kembangkan kartikel.com

    Ubah design bagi kasi ceria n gempak sikit. Nanti orang dah perasan, dorang sharekan la. Jangan lupa taruk plugin viral untuk facebook, twitter dan sewaktu dengannya. First saya masuk site bro sebagai pelawat, saya rasa macam takde mood nak baca artikel kat situ. Komen jujur dari saya. Harap...
  5. wantuzus

    korang selalu buat ebook guna ape?

    Pakai Ms. Office 2010 dah cukup. Dah ada fungsi save as . pdf format. Centralized function yang menjimatkan masa :D. Macam2 style dan gaya leh buat.
  6. wantuzus

    TUNJUK AJARKU SIFU!!! Masalah Domain pada Suspended WebHosting Services.

    Salam Warga WC Semua, Saya ada masalah berkenaan dengan domain dimana webhosting yang menjadi hos domain saya tu bermasalah dan mungkin tidak akan dapat dipulihkan lagi. Saya pula tidak membuat backup data (database asal masih ada tapi itu sebelum saya ranked dan seokan site tu) Soalan saya...
  7. wantuzus

    Domain dan Hosting percuma!!

    Kita beli sebab nak support perniagaan orang kita. Tup tup ini yang jadi. Sabo aje la ada harapan tak kita dapatkan domain kita balik. sapa2 tau caranya?
  8. wantuzus

    Domain dan Hosting percuma!!

    jgn santau dia, belanja dia makan nasi ayam je;;)
  9. wantuzus

    Domain dan Hosting percuma!!

    Saya dah siap ym,col,email,facebook dan sms tapi masih juga tidak ada sebarang respon. Harap2 dia sedarlah apa yang dia buat tu salah. Melarikan diri bukan penyelesaian masalah yang baik.
  10. wantuzus

    Domain dan Hosting percuma!!

    Hmm, masih menyepi sehingga kini.:-/
  11. wantuzus

    Saya Sudah Terjebak dan TERLANJUR...

    bonusnya masih valid lagi ke ustaz?
  12. wantuzus

    Domain dan Hosting percuma!!

    Salam Semua, Ade sesiapa kenal En Asnawi pemilik Marihosting ni ? Telefon tak berangkat, SMS ,ym pun dah. Saya baru je bayar renew webhosting untuk tahun 2012, tup tup web saya tak leh access. Check kat FB fanpage, rupa2nya domain webhosting dah expired. Itupun bukan pengumuman dari beliau...
  13. wantuzus

    SOPA - Stop Online Piracy Act kesan kepada IM tempatan

    aku igtkan kerusi sofa. kui kui.:-O
Top