Recent content by wantatu

  1. W

    Jana Duit Free dengan android/Smartphone

    Salam saya ade belajar satu cara baru. Free je tuk buat duit online guna android. setiap hari masuk. sape nk belajar pm saya. xde kena apa2 bayaran. hanya download app dan dapat duit setiap hari
  2. W

    Main game ni dapat duit euro

    meh pakat2 register men game ni dapat duit euro http://www.marketglory.com/strategygame/wantatu
  3. W

    Bantuan adsense di youtube

    salam say ni dah ade akaun adsnse.dqn dh join partner di youtube.dan sudqh diapprove oleh adsense dan youtube untuk letak iklan adsnse di video saya upload persoalan nye nape ye video yang saya upload tu xde adsense ads.sdangkan di vido manager youtube dh bertanda monetize kaler hijou...
  4. W

    Apa bisnes boleh buat dengan modal 7k

    tp cam na nk wat seo tu..seo tu apa ek
  5. W

    Apa bisnes boleh buat dengan modal 7k

    trima kasih bnyak cdangan ni
  6. W

    Apa bisnes boleh buat dengan modal 7k

    Salam saya d sini nak mohon bantuan otai2 dan sifu semua. saya ada modal dalam 7k. apa bisnes saya boleh buat yg boleh datangkan pendapatan pasif xkira offline atau online,.. modal dikumpul dari ebay...selain daripda ini apa yang saya boleh buat sebagai backup...sebab ebay bnyak update new...
  7. W

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    Salam semua. Newbie nak bertanya ..dekat mana ye kita boleh buat virtual bank account untuk us non resident pnya..sebab sy nk buat akaun ebay us. Terima kasih semua n yg menjawap soklan sy...
  8. W

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam semua nk mnta tolong like page ni..terima kasih... KEDAI JERSEY GRED SECOND ORI
  9. W

    Yei Usd4 pertama di Fiverr

    ya mmg best skrg dk brusha agi ni.tgah dk train wat logo lak..hehehe
  10. W

    TeknikSimpleClickbank.com

    Salam Tuan Rk pm sya detail bayaran...nk gak
  11. W

    Bantuan post link di youtube

    tak2 ni mcm url adflly ke..mmg xleh ke nk post di bhgian komen youtube 2..
  12. W

    Bantuan post link di youtube

    Salam semua..saya nk bertanya tntang cara kita nk post link di youtube..di bahagian description atau komen ..stiap kli sy nk post je msti dia nek error.tpi saya tgok link biru 2 ade je owg len leh post..nape sya xleh.mnta bntuan sesapa yg bleh berothu..tima kasih
  13. W

    Salam saya nak mohon bantuan dari otai2 semua..bantulah saya.

    oh tima kasih...adfly dh try tpi mmg slow sgat..huhuhu
Top