wanmus
Joined
Likes
4

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    server aku kena block, iphone5g.net pasal spiking melampau-lampau.
    boleh tolong release kejap untuk import database dalam tu.

    ade tak care lain utk elakkan masalah ni samada upgrade hosting pakej.
    Offline
    bro...harap boleh cepatkan reg untuk invoice #3462
    Reference number: 1398931396
    payment da buat...terima kasih
    Offline
    bro, tolong percepatkan registration data-loss-recovery.com, payment sudah dibuat. terima kasih.
    Offline
    salam.. wan mus... web saya di johosting ada masalah dh 2 hari... www.aimanahmad.com masalah : laman admin wp-admin hanya keluar teks sahaja tanpa ada graphic... dh report tapi belum ada apa2 perubahan... saya perlukan masalah saya ni cepat... harap membantu...
    Offline
    bro saya ada masalah ngan jomhosting....sebelum saya beli hosting saya x beli domain...saya setkan domain saya mrkhan.com..tapi saya x beli lagi....sekarang ni saya nak guna domain free...mcm mana bro? bro boleh tukar domain hosting saya?
    Offline
    Bro dah chck dgn norabot lum...
    dah 2 kali kena potong nie,takkan rebet aku x de?
    Offline
    salam bro..saya ada masalah kecil..dua hari lepas saya beli nama domain n hosting fuadmuhammad.com di jomhosting.net..masalahnya saya nak besarkan saiz mysql database wordpress saya x boleh..(problem masa upload gambar ke blog,space x cukup)..tu masalah pada hosting atau saya yg kurg arif dgn cara nak ubah saiz database?
    mintak pertolongan dan jasa baik drpd bro wanmus..tq bro..
    Offline
    oh ya terlupa..saya berminat utk transfer nama domain saya adrenalbiz.com ke jomhosting.net drpd hostcommando.net..camna ek nak buat?tq again..
    Offline
    salam bro..nak bli hosting kat jomhosting.net..cam best je..tp camne dgn payment methodnye?kurg arif sket..minta bantuan bro..tq..
    Offline
    salam wanmus..
    ada tak manual user guide untuk register..saya newbie baru berhasrat untuk membeli webhosting and domian name..dapat ader guideline..tq
    Offline
    salam bro.Kuota tuk beli autoresponder norabot dari link bro ada lagi ke? Sekiranya ada video tutorial dan rebat 2 ada lg ke? :-)
    Offline
    mus..jijer ni.. YM aku nati kalu mu baco.. aku nok tanyo pasal web hosting... pastu bendo lain.. byk jugok nok tanyo..YM deh.. getbacker_69@yahoo.com
    Offline
    salam dari shawari
    boleh tanya ada tak software kamus yang terjemah secara online seperti yang terdapat pad Gmail yang boleh upload secara free
    Offline
    selamat raya bro wanmus... nak tanye sikit psl norabot ni..sgt menarik tawaran anda, namun, 3bulan lalu sy jalan2 kat WC takde pulak offer, so sy dh subscribe norabots tuu..3 bln dh ni.. ada pertanyaan sikit ler..

    1. mcm mane sy nak dapat panduan video tu, boleh jual ke? sbb takkan sy nak subscribe 2 kali pulak kat norabots.

    2. affiliate norabots dh terima payment? sejak sy promote norabot, sales dah byk boleh katakan sebulan lebih 10usd, namun smpai skrg depa tak pernah byr pun? kalau bro dh terima payment dr nora bg tau info kat sy ye..


    thanks!
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top