wanabdhafidz
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam kenal?
    salam kenal kat bro...saya ada add bro as friend..boleh kan bro..nak tanya sikit vcc ni de problem tak, memandangkan ada potensi tuk limit...
    Offline
    JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    Offline
    bro..add saya kat ym..nak tanye sal ebay..failed_ex89@yahoo.com..thankz bro..
    Offline
    Ref No. : 92162152
    Transaction Status : Accepted for Processing
    Payment Alert SMS status : -
    Transferred From : 08220000250208
    Account Type : Savings Account-i
    Transferred Amount : RM 102.00
    Email Alert : niceheartwatch@gmail.com
    Available Balance : .................
    Bank Charges : RM 0.50
    Beneficiary Bank : MAYBANK
    Payment Type : Fund Transfer
    Beneficiary Account : 162339041174 Add to Favor List"
    Beneficiary Name : WAN ABDUL HAFIDZ
    Remarks : from muwiras
    Transaction Date, Time : 13-Oct-2009 11:20:47 AM
    Offline
    ade tak lagi paypal nak dalam $20..kalo pe2 tolong email kat afrd_as@yahoo.com
    Offline
    nak ajar cam mane tuh ... huhu ..

    Secara mudah dan logik.Affiliate link = Kedai kita,so bawak byk traffik ke kedai kita.Tu jer ... nak drive traffic byk cara.SEO dan PPC.Nak cepat traffik guna PPC ...
    Offline
    salam...saya bru kat sni, nak dapatkan paypal usd10 camne, aku tunggu post reply, belum ada lagi, kalau bro ada akaun paypal jual la kat saya usd10
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top