Recent content by wahaiiiKu

  1. wahaiiiKu

    DAGING GORENG PATAYA

    mmg nak balik rumah ni, keluarga adalah paling penting utk semua org. kalau ade masa, xkira la bila2 , balik rumah sambut dgn keluarga
  2. wahaiiiKu

    DAGING GORENG PATAYA

    kupas ape bawang ..... mari order roti telur bawang satu ... sambal kaw kaw itu kupas bawang xtau la nak buat ape...pelik2
  3. wahaiiiKu

    [China] Perjanalan Ransel

    kat luar negara pakai telco kitorg roaming laju ke? macam ni mesti mahal kan, rm 38 ikut currecy malaysia ke negara tersbut. senng je kalau nak roaming , beli sim baru la. habis guna buang je . nanti buka romaing kan , lupa tutup ke tu charge gile betol
  4. wahaiiiKu

    Filem https://youtu.be/rgOCZfkzp6E

    kbykan sebab tu cerita mmg menarik, cuti panjang ni merdeka, mesti ramai2 sekali keluarge pegi cinema ataupon shoping2
  5. wahaiiiKu

    Filem https://youtu.be/rgOCZfkzp6E

    esok dirorg ni akan announce tu ape yg belaku, ade kawa ponye kawas cerita tu telco ade buat promosi , xtau bole caya x tu mmg Emma watson la .pgi google cari tu starring dah bole tau tu la.+Awas+
  6. wahaiiiKu

    Filem https://youtu.be/rgOCZfkzp6E

    esok dirorg ni akan announce tu ape yg belaku, ade kawa ponye kawas cerita tu telco ade buat promosi , xtau bole caya x
  7. wahaiiiKu

    Filem https://youtu.be/rgOCZfkzp6E

    asalamkum semau,ni filem merdeka agk2 bole tgk x, cerita mcm menarik sngt hehe Emma watson pon ade dlm niee. 28 nnt akan ade kat cinemakan?
  8. wahaiiiKu

    Tayar apa yg bagus?

    viking ni dh lama dn under continental tapi tak ramai orang pakai je dulu aq pon xdengar tapi lepas pakai rasanya performance okay harga pon murah sbb tu aq cadang brand famous tu mmg mahal gila
  9. wahaiiiKu

    Tayar apa yg bagus?

    klo ko xkisah blh pakai secondhand je sbb lg murah tp biasanya i pakai continental atau viking je harga okay dn blh tahan lama i dh pakai tire tu 2tahun lbh pon xade masalah bunga pon masih ade model conticomfort harga lbh kurang 200
  10. wahaiiiKu

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    aah...sape yang terlepas mase registration kat Bluecube tu esok boleh pegi dekat Sunway Pyramid...launching iPHONE 7.... tapi nak kene datang awal sebelum pukul 7am..... ade...tu lah...ajak la kawan2 awak yang x sempat nak register kat Bluecube tu datang esok kat Sunway Pyramid...mane tau luck...
  11. wahaiiiKu

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    aah...sape yang terlepas mase registration kat Bluecube tu esok boleh pegi dekat Sunway Pyramid...launching iPHONE 7.... tapi nak kene datang awal sebelum pukul 7am.....
  12. wahaiiiKu

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    Aku pun serdang guna celcom tapi xpax line shj... blh juga register x? pre order kena bayar apa2 deposit x? minta bagi link supaya blh order iphone 7 baru secepat ni... beli phone straight ke atau sign plan lagi bagus? ada cadangan?
  13. wahaiiiKu

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    tidak kisah pun smua video ni ingin menaikkan jumlah pelawat saja. mungkin phone tu pun ada company yang sponsor kn jd beli saja! kalo phone tu senang rosak pun terpulang juga pada penggunanya. ada member yg main baling je, mestilah rosakkn
  14. wahaiiiKu

    Ada sape-sape pakai Xpax tak?

    ni starter plan je, dah free banyak data ni. kalau ++ internet plan tu . memang cuma banyak data , lagi ia murah juga kalau compare telco lain. mana cari telco yg bg data bayk pn starter plan
  15. wahaiiiKu

    SNAP & WIN

    sekali lagi ako bagi link Do you love quizzes? Check out Dig for Gold and win gold worth up to RM200,000! Only at BigWin | BigWin jangan hilangkan peluang ! semoga you r the lucky 1
Top