Recent content by virtualmetal

  1. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Pepandai jek boh nama aku. yer lah aku datang. Update latest: Sesi Teh Tarikh ebayer WC (berbuka puasa) Lokasi: Restoran NZ Tarikh: 20 Ogos 2011 waktu: kul 5.30 ptg Kehadiran: 1. Siti Nasrul (pengerusi dan penaja makan minum) 2. Kitakaya 3. Carlys 4. Waje 5. Qrodat 6. Bahaman 7. ismi Idham 8...
  2. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    aku turun kalau ijam turun.
  3. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    TT tak payah fund takpe. Kitakaya selalu open table. Ada jugak dia nak open satu kedai tapi sempat aku sekat. aku turun TT geng bikers pun selalu short time nak bayo. dia orang belen siap bleh cover 2-3 kali TT lagi.
  4. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    aku memerhati jerrr...
  5. virtualmetal

    Pengalaman deal dengan Dropshipper T-shirt DTG Tuan Megat

    Aku pun setuju sangat. Servis En. Megat memang super duper hampeh. 4 Sept 2010 Aku submit order tapi takde reply. 12 Sept 2010 Aku email tanya tracking number. Jugak takde reply. 22 Sept 2010 Aku call terus tanya. Then cakap nak double check then call aku balik lepas sejam. Seperti biasa...
  6. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Wooo Dr. Dilemma muncul balik. Bila mau TT Dr?? Pada yang tak kenal, Dr. Dilemma ni antara pioneer awal ebayer kat sini dan antara yang turun sesi TT pertama pada 9 Mei 2009 di Bdr Sri Permaisuri dulu sebelum menghilang kerana dilema dengan study. Meh aku tepek gambar sikit. Yang pakai baju...
  7. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    amacam rotary? ada dia orang buli ko tak?
  8. virtualmetal

    Jutawan ebay terkantoi angkara VERO!

    ramai banduan boleh cari duit dari rumah lepas keluar jel lepas ni. ada hikmah mamat ni masuk jel.
  9. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    senarai yg ada. 1. Successor (lead scammer) 2. Optom (naib pengerusi) nnt aku update lagi.
  10. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    scammer list added...
  11. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    optom scam!!!
  12. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    takkan sesat mender nya. trauma gak aku nak turun ni. Rekod terpantas aku sampai takat ni sejam setengah. kalau xref turun aku tumpang dia lah. itu pun kalau dia bagi tumpang. huhuhu
  13. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    TT NZ bila pulak? adeii..
  14. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    kawe pun asal muar jugok.
  15. virtualmetal

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    ahahaha siot. pasni ko jangan tak post order aku sudah. ehehehe
Top