virtualmetal
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam bro nk ty lah...
    sy ni br je nk buat ebay tp ada benda yg muskil lah...
    sy jual barang fizikal from china tp beli ngan pemborong kat sini. so masa isi borang kastam part negara asal item sy nk tulis apa yer?
    klu tulis china kastam x check ke?

    plz bro...
    tq
    takde pulak aku baca paper orang masuk mahkamah tak bayar fee ebay. ko ada penah dgr orang tak bayar bil tipon masuk jel?
    salam..kalau tak bayar yuran bulan ebay, dia akan saman ke??aku ada bayk akaun ebay..satu tu dah lama takk gune..aku pon dh lupe psl akaun tu..tup2 dpt calll dari wakil ebay bgtau suruh bayar yuran dlm 300 lebih..silap aku gi bubuh no hp..so kalu aku tak bayar, kena saman ke?
    Salam...
    Bro jual barang2 AN ke?
    Kalau nak mintak tolong oderkan sekali boleh tak?
    Emergency ni :D
    salam sifu....

    ada ym x?

    mintak email....

    kalo ada apa2 boleh tanya terus....


    xda mbr ebay lgsung ni...huhu...

    minta
    bro..mcm mana ebay??
    kalau bro dah ada modal nak join buat offline bgtau la ek..
    aku actually rasa bersalah jer ngan ko..
    x pa aku akan tebus balik hehehe..
    nantikan berita dari aku ek..
    doa2kan kita semua berjaya..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top