Recent content by uzairubiah

  1. uzairubiah

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    Yang refund besar-besar bukan aku tak nak bayar.cuma lambat je.aku pun berusaha buat apa2 nak bayar.kalau aku tak bayar lagi, bukan bermakna aku tak nak bayar langsung.boleh tanya ajidds dalam wc ni.aku bayar ke tidak.cuma aku ambik masa. orang dah jatuh terduduk mcm aku ni, payah jugak nak...
  2. uzairubiah

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    skrip tu tahun 2007 lagi aku dah tau.dan itu bukan yang aku nak.xde kena mengena langsung dengan apa yang aku cuba buat. pasal mahal tu, lebih kepada masa sebenarnya, sbb aku buat tu setahun.so, dalam masa setahun.Bukan one time fee beljar shari. Personally, masing-masing ada keputusan...
  3. uzairubiah

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    aku buat dengan satu company dari india..memang diorang tip top.xde masalah.just aku je yang sangkut.xpelah.aku dah malas nak ingat2 dah.skang ni fikir nak bayar hutang orang je nih.aku xleh lama online. masa skang bg aku duit.aku nak setelkan hutang ni sampai habis dan xde apa2 lagi dah yang...
  4. uzairubiah

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    sori..macam aku cakap hari tu, aku xde tunggu **** tu baru nak bayar..aku tetap usaha kerja macam2 tiap2 hari tanpa cuti untuk bayar duit refund nih. kat sini aku update sape yang aku dah bayar. WC Blackred- RM 3500 WC Alang - RM 1000 Alan(Bukan Alan Tan) - RM 1000 2 orang yang xnak...
  5. uzairubiah

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    actually bukan 16k..12k..web ni bukan web sahaja.Ianya lebih kepada portal aplikasi, di mana ia juga berfungsi sebagai web application. Antara fungsinya adalah untuk buat pertandingan dengan mendapat tajaan dari company CPA dan kesemua stats dpt direkodkan dengan real time di web itu. Dan ada...
  6. uzairubiah

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    maaf lah semua sebab lama x update kat cni.Aku bukan hilang pegi mana-mana.Aku pergi berusaha mencari duit nak bayar refund semua. Aku tak mengaharapkan pada **** semata-mata. Aku cuba buat macam-macam benda untuk refund benda ni. Aku jatuh teruk.Bermacam-macam benda jadi. Duit coaching tu...
  7. uzairubiah

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    aku mintak maaf sangat herda.memang aku tengah buat **** SME. APa yang diberitahu, insyaallah aku dapat.Cuma diorang kata proses dalam 3-6 bulan. Aku hanya mengaharap pada duit tu sahaja sebab aku dah buat full time dan time full time tu, aku jatuh terduduk.Bukan aku nak mengelat or xnak bayar...
  8. uzairubiah

    Panduan Pemasaran CPA!

    RM 27.Kalau performance jualan mencapai 10 jualan,saya upkan komisen ke RM 47.
  9. uzairubiah

    Panduan Pemasaran CPA!

    Salam, pertandingan affiliate DUniaCPA dibuka sekarang.Sesiapa yang berminat, boleh ke http://www.duniacpa.com/affiliates/ untuk mendaftar. Cabaran akan tamat selepas penjualan mencapai kuota.Sila ke url di atas untuk menyahut cabaran ini.
  10. uzairubiah

    Panduan Pemasaran CPA!

    Pembeli-pembeli lama panduan cpa, sila mendaftar di http://duniacpa.com/forum kerana segala update akan saya berikan di dalam forum sahaja. terima kasih.
  11. uzairubiah

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    Ye..aku sedang refundkan pada semua peserta coaching.Berikan aku sedikit masa.Semua IM pun ada masalah, dan aku minta maaf sebab lambat nak refund.Apa-apa pun, semua orang dapat refund dalam bulan 12 ni. Pastu aku harap dah xde apa-apa masalah lagi selepas ni.
  12. uzairubiah

    Nak Belajar PPC

    Ok..dah lama x kesini sebenarnya.Kat sini aku nak buat pengumuman bahawa aku sekarang menjalankan proses refund kepada semua peserta coaching, kecuali kepada beberapa orang yang masih menjalani coaching dengan aku. Ada pihak yang dah dapat dah ada yang belum dan dalam senarai aku, masih ada...
  13. uzairubiah

    Nak Belajar PPC

    Ya..aku faham..but anyway..xper..aku x panas telinga..dan akan aku percepatkan..jangan risau..coaching sedang pun berjalan dan ada yang menunggu giliran. but anyway, apa2 nanti aku kol.
  14. uzairubiah

    Nak Belajar PPC

    sabar..aku sedang refund pada semua peserta.so, ambil masa juga.dari terawal sehingga terakhir.
  15. uzairubiah

    Nak Belajar PPC

    check email ko..
Top