Recent content by uwaismokhtar

  1. uwaismokhtar

    Peluang Kerjaya sebagai Penasihat Kewangan Prudential Assurance & PruBSN Takaful

    hehe..berjaya jugak hang cari aku kat sini...hahahaha
  2. uwaismokhtar

    Takaful Paling Dipercayai Dan Paling Banyak Bayar Claims

    PruBSN sekarang dah ada plan untuk baby yang belum lahir ;)
  3. uwaismokhtar

    Peluang Kerjaya sebagai Penasihat Kewangan Prudential Assurance & PruBSN Takaful

    pendaftaran untuk partime dan fulltime agent diteruskan untuk tahun 2013 :)
  4. uwaismokhtar

    derma darah

    kalau nak derma darah, boleh ke Pusat Darah Negara kat depan IJN tu...memang terasa seperti duduk dalam dunia yang asing penuh dengan bidadari yang cun dan cantik2 belaka... :) yang rasa takut tu pandang jer muka nurse terus rasa sejuk jer...xpayah pakai bius pun takpa hehehe
  5. uwaismokhtar

    Takaful Paling Dipercayai Dan Paling Banyak Bayar Claims

    satu lagi produk yang saya baru teringat adalah takaful cash...investment product yang terbaru yang akan dikeluarkan oleh PruBSN :)
  6. uwaismokhtar

    Perlancongan di danok Thailand sambil melancong anda berbisnes

    hoho, nnt bila2 aku balik kedah boleh singgah lepaks dengan bro dulu kat butterworth :)
  7. uwaismokhtar

    Perlancongan di danok Thailand sambil melancong anda berbisnes

    orang mana bro? satu lagi port laksa kalau kat kedah boleh pi cari kat area jeti kuala kedah...ada laksa siam jgk...mmg best...TERBAEK
  8. uwaismokhtar

    Perlancongan di danok Thailand sambil melancong anda berbisnes

    danok memang best, aku kalau pi sana cari laksa...fuhhh mmg best... (^^,)
  9. uwaismokhtar

    Peluang Kerjaya sebagai Penasihat Kewangan Prudential Assurance & PruBSN Takaful

    hehehe...tak semestinya bro...3minggu lepas saya dapat client hasil dari bb flyers depan bank... :) insyaAllah kalau kita berusaha akan dapat hasilnya... :) rezeki minta dari Allah SWT, kita makhluk hanya mampu merancang dan berusaha.. :)
  10. uwaismokhtar

    Peluang Kerjaya sebagai Penasihat Kewangan Prudential Assurance & PruBSN Takaful

    banyak cara nak cari client baru actually. saya bermula business pada 2010 melalui booth promosi & online marketing. antara cara lain untuk kenal lebih ramai prospect adalah aktiviti tabur flyers, tunggu prospect depan bank dan cold calling. :) lain agency lain method yang digunakan.
  11. uwaismokhtar

    Peluang Kerjaya sebagai Penasihat Kewangan Prudential Assurance & PruBSN Takaful

    kerjaya sebagai agent insurans & takaful ni bukan kerjaya yang mudah seperti skim 4D - duduk diam dapat duit & skim cepat kaya. dalam 10 orang jumpa, 4 orang akan reject, 3orang akan kutuk, 1orang akan berminat dan 1orang akan signup. (^_^) business ni adalah business yang melibatkan pergaulan &...
  12. uwaismokhtar

    Peluang Kerjaya sebagai Penasihat Kewangan Prudential Assurance & PruBSN Takaful

    assalamualaikum. kami daripada Al Isra' Associates (Klang) Sdn Bhd akan menganjurkan Seminar Bebas Kewangan Melalui Perancangan Kewangan. Seminar ini diberikan secara percuma dan tiada sebarang kos tersembunyi yang diberikan. dan yang paling penting adalah sarapan pagi disediakan. dapat ilmu...
  13. uwaismokhtar

    Takaful Paling Dipercayai Dan Paling Banyak Bayar Claims

    assalamualaikum. saya baru dapat khabar angin yang mengatakan Prudential BSN Takaful Berhad akan mengeluarkan produk baru berkaitan education plan untukmunborn baby, takaful health fleximed, dan EBS - Employee Benefits Solution pada awal bulan Julai 2012. saya akan updates info dari masa ke...
  14. uwaismokhtar

    Peluang Kerjaya sebagai Penasihat Kewangan Prudential Assurance & PruBSN Takaful

    modal permulaan adalah fees examination..dalam rm300 utuk 3 paper
Top