Recent content by uncle dee

  1. uncle dee

    RM 12K Pendapatan ADsense Dalam masa 3 Bulan...

    Ok sila PM saya.Tq
  2. uncle dee

    RM 12K Pendapatan ADsense Dalam masa 3 Bulan...

    Saya berminate tuan
  3. uncle dee

    Saya minat juga

    Saya minat juga
  4. uncle dee

    RM 12K Pendapatan ADsense Dalam masa 3 Bulan...

    Draman Muhammad
  5. uncle dee

    Formula Duit Masyuk RM10 ke RM100 Sehari Paling MANTOP!

    Saya nak sekarang juga:)
  6. uncle dee

    [newbie wajib baca] 2 program jana wang dari saya untuk anda! Anyone?

    Salam..saya berminat..sila pm saya.Tq
  7. uncle dee

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    Alhamdulillah..dah berjaya. Sekarang mcm mana nak dpt income dgn Adsense plak:)
  8. uncle dee

    Tahu Kah Anda Asal Usul Perkataan Hello?

    Ok je dari sini...klu xdpt gi ke google type kueh lompat tikam
  9. uncle dee

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    Itu lah sebab nya kita kena ada ilmu..kalau main hentam keromo saja mula2 jer jalan pastu pasti terduduk. Ilmu adsense ni mudah saja kalau mak berjaya dan selamat. Traffic biar banyak, click biar below 10% dari traffic pasti selamat walau pun ada unsur2 "jenayah" hehehe
  10. uncle dee

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    Semenjak tahun 2009 sampai kini sudah 15 akaun adsense saya kena ban. Bermula dgn AFD,saya telah menjana income agak lumayan dgn kaedah blackhat yg diajar oleh sifu masa itu,oleh kerana kurang ilmu dan tak faham tentang CPC,CTR,RPM akhir nya semua akaun bungkus tak sempat buat CPR hehehe. Tapi...
  11. uncle dee

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    Hahahahaha..kelakar lah bro Rohaizad ni:) Anyway i like yr sharing. Bro Astra tu new member lg:)
  12. uncle dee

    Tahu Kah Anda Asal Usul Perkataan Hello?

    Ini lah dia kueh Lompat Tikam. Ini image url kueh tu https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqB_JCOQLo-x9Gjyen6GyWiizKuZNJxxuSClZYAV4Bx5NDv09-
  13. uncle dee

    Tahu Kah Anda Asal Usul Perkataan Hello?

    Haa kueh ni popular di Kelantan..nama dia Lompat Tikam hehehehe..memang bahaya!
  14. uncle dee

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    Dengan adsense ni kena banyak ilmu,silat,kungfu,judo,jujitsu gusti ke semua kena ambik tahu....tapi yang penting xboleh tamak..orang tamak selalu rugi..betul kan??
Top