Recent content by uis

  1. U

    Affiliate Malaysia - Forum terbaru khas untuk affiliate/Ptc bagi rakyat Malaysia

    Ha ha ha aku pun dah x tahu berapa banyak PTC aku join sampai satu hari tu aku terlupa nak klik upbux aku lulz... aku palng suka Neobux, Incrasebux dan Upbux... tapi Flashbux dan Greybux best jugak...
  2. U

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    Ceh walaupun aku paling suka memang PTC dan join Adsense saje saje... Aku nak try MLM ni jugak... pikir GDI ke GVO... Hmmm kena research dulu...
  3. U

    Salam sori lambat reply sebab aku selalu malas nak check visitor message... ye aku dapat...

    Salam sori lambat reply sebab aku selalu malas nak check visitor message... ye aku dapat activation code tapi lama jugak tunggu rasenya 70 hari... tapi memang dorang tulis yang diorang punya activation code antara 30 hari hingga 90 hari...
  4. U

    Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

    Hmmm ada question ??? bagaimana kita nak dapat extended view ???
  5. U

    FREE: Elakkan SCAM Phishing!!! Selamatkan Diri Anda SEKARANG!!

    ha ha ha bahaya betul... thanks ^^
  6. U

    Thread ini takkan dapat sambutan

    Hmmm dah tengah hari ni... Korang x tido malam ke ??? Aku pukul 12 dah tido XD...
  7. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    Hmmm aku dah register himira... ^^
  8. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    Belum lagi nanti aku register...
  9. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    jangan risau ada ^^ terima kasih register bawah aku ^^
  10. U

    I Wanna Be Rich | Seriously I Wanna Be Rich

    ha ha ha jutawan senyap... hmmm ada soalan... pendapatan IM kena income tax kerajaan x ???
  11. U

    Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

    hu hu hu jadi memang kena upgrade kalau nak untung...
  12. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    xpe lari topik... hmmm kita kena ada PTC komuniti untuk bincang PTC ni... ^^
  13. U

    Sistem Autoresponder PERCUMA!!

    hmmm x try lagi... tengok dulu...
  14. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    Ye PTC baru ^^
Top