Uduit
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam bro...saya firdaus..saya ada baca kt thread yang mana bro fazlie pernah buat tawaran untuk blast emel ke list mereka dan bayar upah...so tuan pun ade terima tawaran tue ke?kalo ada..saya berminat..kalo tuan ok...minta tuan emel kt saya di [email protected] menyusahkan!!
    salam..bro tentang ss di website rahsia duit upload betol ke bro??cm xpercaya je.byk gle tu.dah boleh jdi jutawan klu cm2. klah labanon...
    salam
    nape sume ebook dlm buletinim.blogspot.com xley download??papepn nice logo!!suke2
    salam saudara uduit

    saya dah buat payment utk teknik rahsia twitter tu tp ada masalah pd borang saudara

    1. no acc maybank saudara silap
    2. saya hntr borang pengesahan pembayaran ada error

    ni bukti pembayaran saya

    Amount: RM50.00 Status: Successful
    Reference number: 1346484808
    Transaction date: 27 Oct 2009
    Transaction time: 07:47:42
    From Account 112317008488 SA
    To 3rd Party Account Number: 161060736066
    Account Holder Name: ABU ZAHID BIN ABU BA
    Recipient email: [email protected]
    Effective date: Today
    Description of transaction: Pembelian Teknik Rahsia Twitt
    Salam Uduit,
    Saya dah wat payment utk Teknik Rahsia Twitter.
    Details spt di bawah:

    Tarikh : 25/10/09
    Masa : 12:45 PM
    Lokasi : Sri Petaling 2
    Amaun : RM50

    Email : [email protected]
    Salam bro..saya berminat dgn harga rm 40 tu..sy skrg tgh siapkan 1 ebook ni..so sy ingat nak gunakan khidmat bro laa utk jayakan projek ni..camne nak masukkan sales letter sume tu bro..mcm kita buat entri dlm blog tu ke? Bro kena guide sy ni sy kureng skit..kalau pakai dreamviewer sy biasa buat..:D
    InsyaAllah mlm ni sy sent payment kat bro..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top