Uduit
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam bro...saya firdaus..saya ada baca kt thread yang mana bro fazlie pernah buat tawaran untuk blast emel ke list mereka dan bayar upah...so tuan pun ade terima tawaran tue ke?kalo ada..saya berminat..kalo tuan ok...minta tuan emel kt saya di liberowinger@gmail.com..maaf menyusahkan!!
    Offline
    salam..bro tentang ss di website rahsia duit upload betol ke bro??cm xpercaya je.byk gle tu.dah boleh jdi jutawan klu cm2. klah labanon...
    Offline
    salam
    nape sume ebook dlm buletinim.blogspot.com xley download??papepn nice logo!!suke2
    Offline
    salam saudara uduit

    saya dah buat payment utk teknik rahsia twitter tu tp ada masalah pd borang saudara

    1. no acc maybank saudara silap
    2. saya hntr borang pengesahan pembayaran ada error

    ni bukti pembayaran saya

    Amount: RM50.00 Status: Successful
    Reference number: 1346484808
    Transaction date: 27 Oct 2009
    Transaction time: 07:47:42
    From Account 112317008488 SA
    To 3rd Party Account Number: 161060736066
    Account Holder Name: ABU ZAHID BIN ABU BA
    Recipient email: AbuZahid09@gmail.com
    Effective date: Today
    Description of transaction: Pembelian Teknik Rahsia Twitt
    Offline
    Salam Uduit,
    Saya dah wat payment utk Teknik Rahsia Twitter.
    Details spt di bawah:

    Tarikh : 25/10/09
    Masa : 12:45 PM
    Lokasi : Sri Petaling 2
    Amaun : RM50

    Email : metaliar@gmail.com
    Offline
    bro sy dh deposit RM 30 ke acc maybank bro...

    detail: 8:02 pm
    atm mutiara damansara2

    email saya: adamerik@yahoo.com
    Offline
    bro...sy berminat gn ebook duit upload 2...bank in cam besa bleh ke? bukti pmbayaran nk bagi apa?
    Offline
    Salam bro..saya berminat dgn harga rm 40 tu..sy skrg tgh siapkan 1 ebook ni..so sy ingat nak gunakan khidmat bro laa utk jayakan projek ni..camne nak masukkan sales letter sume tu bro..mcm kita buat entri dlm blog tu ke? Bro kena guide sy ni sy kureng skit..kalau pakai dreamviewer sy biasa buat..:D
    InsyaAllah mlm ni sy sent payment kat bro..
    Offline
    Salam Uduit,
    Saya dah wat payment.
    Details spt di bawah:

    Tarikh : 25/09/09
    Masa : 06:11 PM
    Lokasi : Kajang CDM 3
    Amaun : RM30

    Email : metaliar@gmail.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top