Recent content by tux

  1. T

    Berapa harga untuk domain name ni ya?

    SEARCH BY DOMAIN NAME a [Domain Name] diet.my b [Registration No.] D6A112186 c [Record Created] 25-JAN-2013 d [Record Expired] 25-JAN-2014 e [Record Last Modified] 30-DEC-2013 f [Invoicing Party] R080...
  2. T

    sapa tahu asiahost ni masih beroperasi atau sebaliknya

    .MY asiahost paling murah tak payah promosi. invoice dah tukar kepada SKSA Technology teknikal masih lagi asiahost Edorey Technologies Sdn Bhd Kalau asiahost tutup domain .MY sangkut repot saja pada MYNIC.
  3. T

    Nak tukar hosting macamana?

    http://evuln.com/tools/malware-scanner/www.bertuah.com.my/
  4. T

    Nak tukar hosting macamana?

    Fivio ni lembap juga rupanya. buang natang ni dari jomla header template. Agaknyalah saya tak reti jomla. <!--Width of template --> <style type="text/css"> .main {width: 980px;margin: 0 auto;} #ja-wrapper {min-width: 981px;} </style> <script type="text/javascript"...
  5. T

    Berapa Ramai Minat Domain & Hosting Percuma?

    setau ambe terma & syarat MYNIC tidak membenarkan subdomain .my dijual.
  6. T

    Eskpo PC Kuala Lumpur 2013

    Negeri lain tak ada ke ?
  7. T

    Kupon KedaiDomain.my terkini

    TerMurah tuan. Tahun-tahun berikutnya bagaimana ? Adakah promosi ini juga termasuk transfer domain ?
  8. T

    Salam Perkenalan dari Saya

    dah setahun baru bagi salam :-O
  9. T

    Ubuntu OS - paling canggih buat masa ni lagi best dari Android & IOS

    itu cuma video demo saja. terlalu awal untuk kata terbaik.
  10. T

    Tahap Kesihatan sebelum kahwin. Ada pengalaman?

    sudah tentu sebelum dan selepas kahwin mesti sihat. sihat zahir dan sihat batin. sihat poket, sihat buku bank. sihat amalan agama , sekurangnya kalau orang tolak jadi imam surau boleh jadi imam solat dengan bacaan fatihah yg lancar dan betul tajwidnya. jika tidak nanti menyusahkan isteri...
  11. T

    [bantuan] Masalah posting wordpress

    blog kena hack atau satu hosting kena hack ? sudah padam semua file/directory/subdomain yg dibuat oleh hacker ? sudah scan dengan wordpress scanner ? masalah post cuba tukar semula kepada default thema.
  12. T

    PASAR KARAT di Warung Dot My- Iklan Percuma

    kalau sendiri tak mahu guna bahasa melayu siapa lagi ? Tak ada janggal pun cth macam => http://hartanahmurah.com
  13. T

    Themes mcm ni?

    rasanya sini sumber asal thema ----------------------------------------------- *DO NOT REMOVE THIS CREDIT!* Blogger Template Style Name: Denim Designer: Izyanyancinnamon URL: http://izyanyancinnamon.blogspot.com/ Date: 23 Februari 2013 *DO NOT REMOVE THIS CREDIT!*...
  14. T

    Streamyx VS YES VS P1 MAX ?? Which One??

    wireless broadband ada limit kouta sebulan. ambil dua lah, streamyx untuk kegunaan di rumah, wireless broadband untuk dibawa kemana sahaja.
  15. T

    PASAR KARAT di Warung Dot My- Iklan Percuma

    menarik cuma ambe rasa lagi molek jika menggunakan bahasa melayu ?
Top