Recent content by tungkelly

  1. tungkelly

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Kasih sayang daripada ibu bapa tu merupakan benda yang paling penting dengan kami perlu menghargai kerana mereka akan menjadi tua semasa masa makin lama.
  2. tungkelly

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Sebenarnya, generasi muda sekarang banyak tidak menghormati ibu bapa mereka memang malu dengan tindakan mereka tu.
  3. tungkelly

    Motivasi diri

    Makin kita dewasa, makin banyak yang perlu diperbaiki
  4. tungkelly

    Jom share iklan raya

    Walaupun adik beradik semua sibuk dengan kerjaya masing masing, hari raya tetap juga beraya kat rumah mak ayah
  5. tungkelly

    Missed out

    True enough. By being a BIG member, you won’t be missing any of their promo. IN FACT, YOU’LL BE AMONG THE FIRST ONE TO KNOW ABOUT THEIR PROMO!
  6. tungkelly

    Missed out

    The period is too short. Lucky those who managed to use the promo.
  7. tungkelly

    Melancong

    Berbaloi la gak dari kena bayar full. Ok apa diskaun RM88
  8. tungkelly

    Housewife Problem

    Was stating what I usually saw on my socmed. I dont really know platform/site to recommend so can't really help much... Anyone on the thread know?
  9. tungkelly

    Housewife Problem

    still, I think someone with a medic background is the perfect companion. Those medical jargons arent easy to understand right? What if she needs her meds and doesnt know her own meds?
  10. tungkelly

    Housewife Problem

    But saw many students want part time job. and they are willing to work for extra pocket money.
  11. tungkelly

    Dalam Negara Maggi promote judi?

    Aku rasa bukan third party tu yang distribute link pelik-pelik tu sebab kalau tak mesti milo pon ada... Cuba korang baca ni... From Maggi to Milo: MARKETING discovers more Mad Labs QR codes on MILO products
  12. tungkelly

    Dalam Negara Bayi dicampak dari tingkat 2 di Hentian Kajang

    yeke? mmg dah tau ke ? mungkin mmg kes mk sndri yg buang . kesiannye la bayi yg tak bersalah tu. murah btul nilai nyawa skrg
  13. tungkelly

    Dalam Negara Bayi dicampak dari tingkat 2 di Hentian Kajang

    kalau tak nak anak tu pon bagi je kat aku,takk pun bagi je orang jaga. rmai lagi sanggup jaga
  14. tungkelly

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    macam sama je dgn video yg i attach tu modelnye kalau tau dari dulu dah pasang ingt kan coway ni mcm dispenser biasa yg ada air suam dgn panas je rupanye ade utk sejuk mcm air peti sejuk pun ade hahahaha
  15. tungkelly

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    kannnnn rasa macam nak beli 1 utk isteri sy yg skrg tgh preggy.. i nak baby i dlm tu pun sihat minum air sihat hehehehe tgk kat 4 suhu tuuuuuu dahsyattttt!!
Top