Recent content by tungkelly

  1. tungkelly

    Missed out

    True enough. By being a BIG member, you won’t be missing any of their promo. IN FACT, YOU’LL BE AMONG THE FIRST ONE TO KNOW ABOUT THEIR PROMO!
  2. tungkelly

    Missed out

    The period is too short. Lucky those who managed to use the promo.
  3. tungkelly

    Melancong

    Berbaloi la gak dari kena bayar full. Ok apa diskaun RM88
  4. tungkelly

    Housewife Problem

    Was stating what I usually saw on my socmed. I dont really know platform/site to recommend so can't really help much... Anyone on the thread know?
  5. tungkelly

    Housewife Problem

    still, I think someone with a medic background is the perfect companion. Those medical jargons arent easy to understand right? What if she needs her meds and doesnt know her own meds?
  6. tungkelly

    Housewife Problem

    But saw many students want part time job. and they are willing to work for extra pocket money.
  7. tungkelly

    Dalam Negara Maggi promote judi?

    Aku rasa bukan third party tu yang distribute link pelik-pelik tu sebab kalau tak mesti milo pon ada... Cuba korang baca ni... From Maggi to Milo: MARKETING discovers more Mad Labs QR codes on MILO products
  8. tungkelly

    Dalam Negara Bayi dicampak dari tingkat 2 di Hentian Kajang

    yeke? mmg dah tau ke ? mungkin mmg kes mk sndri yg buang . kesiannye la bayi yg tak bersalah tu. murah btul nilai nyawa skrg
  9. tungkelly

    Dalam Negara Bayi dicampak dari tingkat 2 di Hentian Kajang

    kalau tak nak anak tu pon bagi je kat aku,takk pun bagi je orang jaga. rmai lagi sanggup jaga
  10. tungkelly

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    macam sama je dgn video yg i attach tu modelnye kalau tau dari dulu dah pasang ingt kan coway ni mcm dispenser biasa yg ada air suam dgn panas je rupanye ade utk sejuk mcm air peti sejuk pun ade hahahaha
  11. tungkelly

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    kannnnn rasa macam nak beli 1 utk isteri sy yg skrg tgh preggy.. i nak baby i dlm tu pun sihat minum air sihat hehehehe tgk kat 4 suhu tuuuuuu dahsyattttt!!
  12. tungkelly

    Teknologi Google Menyatukan Pelbagai Perkhidmatan Pembayaran Dibawah Nama Google Pay

    bukan tiap kli ko bli ko dpt,kalau mcm tu aku pon tiap hari download movie kaw kaw.+Hehe+ dia ko bru nk bli sekali je dia bg.limit dia rebate rm5,kalau bli tm15 pon ko bole da ptong rm 5 dah.
  13. tungkelly

    Teknologi Google Menyatukan Pelbagai Perkhidmatan Pembayaran Dibawah Nama Google Pay

    celcom bole je la,aku pkai prepaid je,kalau abis data still boleh whatsaap,basic2 je la boleh..yg laen loading trok la.speed tu mmg kureng.max dgn cel lg murah cel kot.tp plan aku pkai lg la murah
  14. tungkelly

    =( Malas topup selalu

    memang..sebab kami pun xtau mana satu telco plan yang paling murah...perkara terpenting bagi saya untuk pilih postpaid plan ilah nak survey betul-betul tempat tinggal kamu line apa yang paling stable dan kelajaun yang laju..barulah kamu pilih plan telco
  15. tungkelly

    Celcom pelan baharu yg menarik sungguh

    10gb bnyk nya..plan first gold tak cepat makan qouta kn..klw tak mmg nk sgt beli..mcm menarik je plan ni
Top