Recent content by tungkelly

  1. tungkelly

    tips tanam pokok dengan subur

    siannnnnnn pokok tu sheedarusli. tanam pokok tu direct atas tanah ke dlm pasu?
  2. tungkelly

    Minyak enjin Shell Helix HX8

    kereta kita pun boleh maut kalau pakai minyak enjin fake dekat online wkwkwkwk
  3. tungkelly

    Minyak enjin Shell Helix HX8

    Cari yg murah tu bahaya. Kena cari tempat yg betul mcm petrol station ke baru okay!
  4. tungkelly

    Teknologi Lenovo laptop Malaysia

    lenovo thinkpad, ideapad, yoga, legion (gaming). Mana satu yg best untuk korang?
  5. tungkelly

    Teknologi Pelan unlimited calls

    Sekarang ni semua pelan bagi unlimited calls. Apa pendapat korang? Pelan apa yang best dapat unlimited calls plus other benefits macam internet quota and rewards for the user. Meh meh share korang punya pendapat
  6. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    dia katakan tm berepa hebat jer, tapi speed internet adelah slow, x blh nak bersaing dgn negara lain pun
  7. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    siape kata x ade? dulu kwn aq yg tinggal kat kws pedalaman guna YES utk internet..
  8. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    beberepa tahun lepas dah blh connect cctv dgn smartphone, senang sgt dah...kalau ade ape2 berlaku kat rumah/ kedai blh pertama masa tahu
  9. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    ade sesetengah kws pedalaman blm ade wifi tm lagi, kena pasang yg lain yg speed internetnya x cepat sgt
  10. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    pasang jer lah cctv, skrg blh kata semua rumah dah ade pakai cctv, selamat sikit jugak
  11. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    iklan sgt haha...sbb kat kehidupan kita kalau nak famous pun bukan satu perkara mudah, kena business byk thn
  12. tungkelly

    Tips kecantikan sensitif skin

    ntah apa banyak lagi produk under malee ni kot, nak minum tu check dulu manufacturer tu. kena sentiasa hati - hati.
  13. tungkelly

    Tips kecantikan sensitif skin

    yg paling paling selamat tu masak sendiri lah, semua bacteria x ade
  14. tungkelly

    Tips kecantikan sensitif skin

    blh beli sprtizer, yg cover dia hijau tu safe sikit, kalau x just masak air sendiri lah
  15. tungkelly

    Tips kecantikan sensitif skin

    yg aq tau, ANDA yg dijual kat 7e dgn AEON BIG punya air mineral lebih baik jgn beli
Top