tukunkayu
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Kami ingin memperkenalkan satu lagi platform pengiklanan secara percuma dalam talian yang membolehkan peniaga dan individu untuk menjual atau mempromosi barangan/perkhidmatan mereka melalui internet. Ianya satu peluang yang baik untuk mereka yang menjalankan perniagaan secara online.

    Maklumat lanjut, sila layari www.1tradezone.my
    Offline
    salam bro tukun kayu..saye kamarul. sebenarnya saye nak beli RX dari link bro tapi tak tau care nak confirm kan bukti pembelian saye dengan link bro. Saye kene bagi screen shot ke email bro ke? TQ.
    Offline
    Salam

    bro klu sy belu refererX dr link bro

    sy dpt ni yek -

    Tq reply me at along5sal@gmail.com
    Offline
    salam bro tukunkayu,,, aku nie dari dulu lagi nak beli Referalx nie.. tapi tak pasti boleh ke software nie kita gun akalau pakai celcom broadband? kalau ok aku beli dgn ko laa... pastu ajar la aku cara nak generate income adsense leh tak?
    Offline
    salam bro.. harga scrapebox $97 , takda affiliate. Member ada yang pakai and dia puas hati. Memudahkan keja and jimat masa katanya. Tapi aku sendiri tak beli/test drive lagi. So.. tak berani nak komen banyak. Boleh usya http://www.scrapebox.com and tengok2 youtube video dorang. Member cakap dia dulu beli guna coupon.. so jadi murah.. around $47 atau $57 (tak ingat) . Kalo aku dapat info yang baek.. aku inform bro.
    Offline
    tukunkayu...
    u sendiri dah ada perlindungan takaful tak?
    untuk anak u tu, umur 18 tahun saya sudah tidak galakkan untuk ambil takaful pendidikan. kerana pulangan tempoh matang adalah sedikit. boleh pulangan yang besar untuk pendidikannya..tetapi perlu bayaran yang besar untuk topup.maybe kalau bro lebih fokus untuk pengeluaran pendidikan, bro boleh melabur dalam unit trust.
    Kalau bro belum ada perlindungan sendiri.saya nasihatkan dapatkan segera untuk kebaikan masa hadapan dan untuk elakkan pembayaran yang lebih tinggi..
    Offline
    assalammualaikum tukunkayu, nak tanya saya dah melihat anda nya hasil dalam rx wow cukup lumayan...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top