tuan
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • tq bro, mmg berminat dgn perkara2 yg auto je..nak ringan kan keje katakan..clear inbox tuan, dah penuh tu..
    sebarang pertanya untuk ebook,cpanel hosting setup blog percuma sila poskan komen dkt blog sya secra free di www.tnkhairi.tk sekian teriima kasih
    korang hack je mana2 wifi singnal yg korang dapat .. x yah byar senang je ambik masa dalam 20 minit je. bukan nyer susah pon nk flash firmware melaikanlah lau korang buta kayu dalam komputer.. haha

    atas tu adalah dr statement bro kat thread ni http://www.wangcyber.com/forum/perniagaan-internet/16796-perniagaan-hotspot-di-rumah-rumah-pangsa-kondo-kedai.html

    so boleh x bro akar sy mcm mana?...sb kat area rumah saya ada signal..tp kena masukkan network key plak

    kalau bro okay boleh lah bro pm saya ke atau email at [email protected] atau YM [email protected]

    thanks
    bro autoblog feeder tu cmna bro rm 10 jer ker bro??bonus2 atau rebate ke apa ker ada tak bro???aku berminat ni.kalau ada ym lagi abgus..pde3d_raja
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top