Recent content by Tria

  1. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Tq tt. Sy klik adalert, kluar home neobux. Tp xde button adalert utk install kt page tu
  2. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Nape bila kita dh kira waktu server, ada 2 option waktu utk kita klik? Meaning, if time mlm kita dh start klik, bsok pg dh bole klik ke? Sy try klik waktu pg tp x byk iklan. Td petang pkl 6.30 ada few iklan kluar tp bila dh abis klik, sy tunggu 10 min xde kluar iklan baru. Knape ye?
  3. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Jumlah duit terkumpul tu x kan hilang walaupun x buat acc paypal lg kan? Apa maksud emel ni ye? Provide us with the information below to claim amount won from Microsoft: 1 Full Name: 2 Full Address: 3 Occupation: 4 Age: 5 Sex: 6 Nationality: 7 Telephone Number: Congratulations...
  4. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Kalau sy tunggu smpai untung byk skit baru sy bkak paypal acc bole ke?
  5. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Salam, bila sy klik then ada kluar $0.001 and 1 bonus point added to yr acc. Bonus point tu apa ye? Sy klik mcm byk jgak rasanya tp end up dpt $0.009 je, nape ye?
  6. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Apa maksud ketat? Meaning, tegas ke? So sy kene create akaun baru ke sbb create akaun guna hp?
  7. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Sy create akaun tu pun guna hp sebenarnya. Bole ke? If sy guna akaun sy pd byk pc bole tak, meaning kjap pkai laptop sy, kjap pkai comp kt ofis sis sy.
  8. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    O ye la, baru baca. Td sy login semula, akaun x kene suspend lg. Sy bole teruskan dgn akaun yg sama ke atau kena buka akaun lain, sbb takut kene detect pnah klik dgn hp? Tp if just nk view akaun je stil bleh pkai hp kan? Cuma klik add je yg x bole, rite?
  9. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Sy cuba klik few ads td, tp error. Sy msuk web pkai hp, if pkai hp x bole read ke? Semua iklan sy klik (semua color) pun kluar error. If iklan tu dh expired, knape stil dlm ruang ads, bukan expired ads? If kita bjaya klik, patutnya kluar word apa ye?
  10. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Tq byk2 tt sbb sabar menjawab suma soalan2 sy :D If ada apa2 nnt yg sy x faham during klik tu nnt sy jmpa tt kt sini lg!
  11. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Sy baru smpat baca page yg sebelum ni dlm thread ni. Kita kena berebut referral bila upgrade dan berebut utk dpt klik satu iklan ikut server. If sy x faham lgsung terms kt neobux ni boleh ke sy join? Bila sy baca page yg awal2 org yg dh biasa buat pun agak confused dan ambik masa lama nk dpt...
  12. T

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    Kita x bole sewa referral selagi belum ckup sebulan jd ahli? Maksud 0- 250 is $0 .20 ialah 250 klik akan di caj sbyk rm0.60 bukan jumlah 250 org referral kan? Dlm attacment tu kenapa ade yg cuma ada 4 klik je ye? Satu klik ambik masa lama ke utk kluar satu iklan? Dlm main title, tt ada...
Top