trg7ija
Reaction score
5

Profile posts Latest activity Postings About

  • Ubat totey kepada org yg bakal kahwin.. welcome back to Malaysia..
    Hehehehehe..

    legalsteroids
    last longer in bed
    increase testerone levels
    tribulus
    tongkat ali maca
    testerone supplements
    increase penis size
    testosterone booster
    increase hormone levels
    naturally raise testosterone
    nature medicine for last longer in bed for men
    alternative medicine to increase penis size
    increase testosterone
    Salam, fakhri..cikgu tengok blog cikgu dah lembap viewer, jadik boleh tak fakhri beri/jual software tu pada cikgu..
    ha..tgh online..bagus..tahu x kt mane nak cari panduan photoshop untuk buat e-cover sbb saya x nak guna script sbb klo wat sendiri leh jual..tol x?hehe.. maaf klo ganggu.
    kita team 2 orang nak ke
    aku tak reti buat post, kerja aku buat back link dan viral link je.
    kalo nak menang kena ada team. kalo menang hadiah tu ko ambik la , kasi aku rm40 -rm50 dah le
    W
    salam trg7ija..saya ni budak baru..
    a'kum,berkenaan dgn post bro utk traffic tu kan.saya berminat.
    tapi apa yg perlu sy lakukan utk buktikan yg saya betul2 baru dlm bidang ni.
    and btw,blog pun sy xde lg bro.
    antara sbab sy pending xbuat2 lagi cuz xtau nk choose host yg mane yg sesuai.dgn wordpress la ape la.fening.
    dh sminggu sy ddk dpn pc ni,baru belajar term2 yg digunakan dlm blogging.
    lagi satu,saya nk tnya..bro ade buat personal coaching ke?or ape2?
    sbab sy lnsung xde member dlm bidang ni.sekian.salam..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top